• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Bereken direct je besparing

 • Binnen 1 minuut je besparing zichtbaar
 • Eenvoudig offerte aanvragen in Dieren
 • Service op maat

Zonnepanelen Dieren

Laat die zon het werk maar doen

Steeds meer inwoners uit Dieren kiezen voor zonnepanelen en andere duurzame oplossingen om zelf energie op te wekken. Het kiezen voor zonnepanelen is een slimme zet. Met zonnepanelen kun je je eigen schone energie opwekken. Je vermindert je energiekosten terwijl je tegelijk bijdraagt bij aan een groenere toekomst.

 

Zonnepanelen zijn dé perfecte oplossing voor het verduurzamen van jouw woning in Dieren. Samenstromen helpt jou bij het maken van deze overstap naar duurzaamheid. Kies daarom voor SamenStromen, want je eigen stroomvoorziening is makkelijker dan je denkt!

 • Krijg grip op je energie
 • Slim je eigen energie opwekken
 • SamenStromen helpt je stap voor stap
Specialist zonnepanelen SamenStromen

Zonnepanelen in Dieren?

Met SamenStromen heb je jouw zonnepanelen in Zutphen eenvoudig geregeld. Wij helpen je in 3 stappen naar een duurzame toekomst.

 


 1. Plan een gratis adviesgesprek

 2. Betaal pas als de zonnepanelen liggen en jij helemaal tevreden bent

 3. Start met besparen op je energierekening

De zonnepanelen van SamenStromen

Met zonnepanelen kun je eenvoudig geld besparen. Je wekt zelf energie op, zodra de zon ook maar iets schijnt. Zo wordt je energierekening lager.

 

Wist je dat:

 

 • Je de investering al binnen een paar jaar terugverdient
 • Er in veel gemeenten subsidie is voor zonnepanelen
 • Er al 2 miljoen huishoudens zonnepanelen hebben
Zonnepanelen

Dieren en zonnepanelen

Woon je in de binnenstad van Dieren? Dan heb je mogelijk een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Hier kun je meer informatie over vinden op de website van de gemeente Rheden.

 

 

Dieren duurzamer met zonnepanelen

SamenStromen is een lokaal bedrijf uit Dieren dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wil maken. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Voordeliger samen met je buren

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde wijk tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jou profiteren. Dus kies je samen met een aantal buren uit je wijk voor zonnepanelen? Dan zijn je aanschafkosten lager en is je terugverdientijd korter.

 

2 Volledige ontzorging

Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Daarna regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven samen stromen

Met SamenStromen kies je voor een partij die van samenwerken houdt. We blijven graag betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met bijvoorbeeld een thuisbatterij.

Zonnepanelen in Dieren kopen

Als je op zoek bent naar een slimme investering die niet alleen jouw energierekening verlaagt maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze.

 

Wanneer je zonnepanelen koopt in Dieren, draag je niet alleen bij aan een duurzamere stad, maar ook aan jouw eigen welzijn.

 

Zonnepanelen wekken schone energie op, waardoor je minder afhankelijk wordt van fossiele brandstoffen en jouw ecologische impact vermindert. Bovendien lever je overtollige energie terug aan het net, waardoor je geld terugkrijgt.

 

Dieren zonnepanelen

Steeds meer huishoudens en bedrijven in Dieren hebben al zonnepanelen geïnstalleerd en profiteren van de voordelen. Je kunt vertrouwen op de positieve ervaringen van jouw mede-Dierenaren.

 

We plaatsen zonnepanelen in Dieren en omgeving.

 

En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken!

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie

Ervaren installateur van zonnepanelen

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen in Dieren. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw zonnepanelen snel en veilig.

 

De vraag naar zonnepanelen stijgt voortdurend en in Dieren zijn er beperkte installatie capaciteiten beschikbaar. Door nu actie te ondernemen en zonnepanelen te kopen, profiteer je van de beschikbare ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Met het kopen van zonnepanelen in Dieren, ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

 • Direct een lagere energierekening
 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Snelle en veilige plaatsing vanuit Dieren

Zonnepanelen van SamenStromen

SamenStromen werkt met verschillende soorten hoge kwaliteit zonnepanelen.

 

JinkoSolar

JinkoSolar is een van de grootste en meest innovatieve producenten van zonnepanelen ter wereld, en biedt een hoge mate van productkwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Sunpower Performance

Sunpower Performance panelen zijn ontworpen met shinglecellen. Hierdoor bieden ze maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden.

 

Sunpower Maxeon

Sunpower Maxeon is ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement. Uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

 

REC

De REC zonnepanelen hebben en vermogensgarantie tot 92% na 25 jaar. Het is daarom ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

Bij SamenStromen maken we een positieve impact op de wereld. We streven samen naar een groene, zonnige toekomst.

Adviseur Samenstromen

Veelgestelde vragen zonnepanelen Dieren

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door het fotovoltaïsche effect. Zonnecellen in de panelen absorberen fotonen (deeltjes lichtenergie) en creëren hierdoor elektrische stroom. Deze stroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom (AC) door middel van een omvormer.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het benodigde aantal zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, de beschikbare dakruimte, de efficiëntie van de panelen en de geografische locatie. Een professionele installateur kan je helpen de juiste hoeveelheid te bepalen.

Moeten zonnepanelen regelmatig worden onderhouden?

Over het algemeen vereisen zonnepanelen weinig onderhoud. Het wordt aanbevolen om ze af en toe schoon te maken om vuil, stof en bladeren te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met water en een zachte borstel. Daarnaast is het belangrijk om de werking van de zonnepanelen regelmatig te controleren en eventuele problemen te laten verhelpen door een professional.

Wat is de gemiddelde levensduur van zonnepanelen?

De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 25 tot 30 jaar, maar ze kunnen veel langer meegaan. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 40 jaar.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

 • Ze verminderen de energiekosten.
 • Ze verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 • Ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen en zijn milieuvriendelijk.
 • Ze verhogen de waarde van je huis.
 • Ze vereisen weinig onderhoud.

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of waar twijfel je nog over?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55