• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Nu ook zakelijk zonnepanelen

  • Binnen 4 tot 6 weken op jouw bedrijfsdak
  • Geen extra werk, wij regelen zelfs subsidies
  • Goed voor het bedrijf, goed voor het milieu
Vraag vandaag aan

Subsidie voor zakelijke zonnepanelen

Zonnepanelen met subsidie op jouw bedrijfspand

De ISDE-regeling, de energie-investeringsaftrek voor ondernemers (EIA) of de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) zijn drie belangrijke financiële instrumenten die bedrijven en particulieren stimuleren om te investeren in zonnepanelen en andere duurzame oplossingen. Voor de ISDE-regeling is in 2023 totaal 30 miljoen beschikbaar gesteld. Je leest hier alles omtrent de ISDE-regeling zodat je dit jaar nog kunt profiteren van subsidie op uw zonnestroomsysteem!

 

Heb je recht op subsidie?

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie. Had je in 2022 een netto eigen verbruik hoger dan 50.000 kWh, een totale maximale doorlaatwaarde van 3*80 Ampere en ben je op zoek naar een zonnestroomsysteem vanaf 15 kWp? Dan is de kans erg groot dat je in aanmerking komt! De volledige voorwaarden vind je op de website van het RVO.

 

Profiteer dit jaar nog op subsidie

Het budget is nog niet verbruikt! Indien je dit jaar nog jouw aanvraag indient, krijg je binnen 6 tot 8 weken reactie van het RVO. SamenStromen maakt graag een offerte zodat je na goedkeuring van het RVO direct kunt profiteren van zonne-energie!

 

Businesscases

Vier factoren zijn van grote invloed op jouw businesscase: het aantal zonnepanelen, het vermogen per zonnepaneel, de stroomprijs en de hoeveelheid energie die je direct verbruikt en teruglevert aan het stroomnet. Een vijfde factor komt er middels de ISDE regeling bij. Hiervoor rekenen wij een subsidie van 125,- kW piekvermogen dat je ontvangt. Op een zonnestroomsysteem met een vermogen van 21.750 kWh betekent dit een bedrag van 2.625,-.

 

Laat je adviseren!

In sommige situaties is een fiscale aftrek interessanter dan de ISDE subsidie. Wij rekenen dit graag voor je uit. Wij geven je graag advies over zakelijk zonnepanelen aanschaffen. Van advies en financiering tot installatie en onderhoud. Zo ben je verzekerd van een systeem wat optimaal functioneert en blijft functioneren.

 

Vragen of twijfels omtrent subsidie op jouw bedrijfspand? Neem contact met ons op! Onze adviseur help je graag! Neem contact met ons op via 055 – 2034 170 of klik hier om een aanvraag te doen.

Vraag gratis zakelijk advies aan

We komen graag vrijblijvend bij je langs om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele onzekerheden weg te nemen.

Bas van der Wal
Directeur SamenStromen Apeldoorn
T. 055 – 203 41 70

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

Waarom SamenStromen?

SamenStromen bundelt de kracht van een lokale installateur met de efficiency en schaalgrootte van een grote organisatie. Onze organisatie bestaat uit meerdere lokale installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en groepenkasten. Van advies en financiering tot installatie en onderhoud.

 

Ons werkgebied is midden Nederland. Korte lijnen, een persoonlijke benadering en tegelijk hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar we bij SamenStromen voor staan. Win-win-win.