• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

REC zonnepanelen

Liggen ze straks ook op jouw dak?

Hoge kwaliteit zonnepanelen uit Noorwegen

REC is een zonnepanelen fabrikant uit Noorwegen. Het bedrijf werd opgericht in 1996.

 

Door hun indrukwekkende prestaties en hun plaats in de top 10 van zonnepanelen merken ter wereld, worden hun zonnepanelen gezien als de beste panelen ter wereld.

Direct geld besparen?

Dan is het kopen van zonnepanelen dé stap naar een kostenbesparende toekomst voor jouw woning. De waarde van jouw huis neemt toe. En het is nog duurzaam ook. Start met besparen. Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

Naam
Hidden
Hidden

Voordelen SamenStromen REC zonnepanelen

  • Optimaal rendement, ook in de schaduw
  • 25 jaar productgarantie incl. arbeid
  • Vermogensgarantie tot 92% na 25 jaar
  • Loodvrije panelen

Opbrengsten REC zonnepanelen

Omdat SamenStromen door REC is benoemd tot gecertificeerde Solar Professional, zijn klanten van SamenStromen standaard 25 jaar verzekerd van een product van topkwaliteit.

 

REC biedt een vermogensgarantie van 92% in deze 25 jaar. Dit houdt in dat na 25 jaar jouw zonnepanelen nog 92% van hun originele vermogen opleveren.

 

Dat is hoger dan bij andere zonnepanelen, die na 25 jaar nog maar 80-85% opleveren.

REC zonnepanelen kopen

Bij SamenStromen heb je de keuze uit de twee beste REC zonnepanelen.

REC Alpha Pure R 410 WP Black

410 Wattpiek vermogen

De REC Alpha Pure R is het meest hoogwaardige paneel wat REC biedt en daarmee ook een van de meest hoogwaardige panelen die op de markt te krijgen is. Dit paneel heeft een productgarantie van 25 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar tot 92%! Hierbij is ook de arbeid gedekt. Dat is nog eens garantie.

 

Afmeting: 1730 x 1118 x 30mm

Vermogen: 410 Wp

 

Bekijk de product details: rec-alpha-pure-r-410-wp-black/

Zonnepaneel REC Twin Peak 5 Black Series 400 WP

REC Twin Peak 5 Black series 400 WP

400 Wattpiek vermogen

De REC Twin Peak 5 Black Series 400 WP is een zeer hoogstaand paneel met 25 jaar product- en vermogensgarantie, inclusief dekking voor arbeid. Door het Twin Design wordt er een beter rendement behaald door het paneel. Verder heeft het paneel Half Cut cell technologie. Het paneel heeft in plaats van 60 cellen twee vlakken van 60 cellen. Als er schaduw ligt op een deel van het paneel zal het andere deel nog altijd stroom opwekken. Daarnaast presteert dit paneel beter in schaduwrijke omgevingen. Verder is het een oersterk paneel met een versterkt frame.

 

Afmeting: 1899 x 1040 x 30 mm
Vermogen: 400 Wp

Zonnepaneel REC Twin Peak 5 Black Series 400 WP

Over REC zonnepanelen

Het Noorse REC is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen. REC biedt de wereld een betrouwbare bron van schone energie. Deze betrouwbaarheid wordt ondersteund door het laagste aantal garantieclaims in de industrie.

Met hoofdkantoren in Noorwegen en Singapore, 2000 medewerkers wereldwijd en een productie van 1,5 GW aan zonnepanelen per jaar, is REC een grote speler in de markt.

 

Intersolar Award

In 2020, 2021 en 2022 heeft REC de prestigieuze Intersolar Award gewonnen voor de Alpha zonnepanelen.

REC zonnepanelen kopen

Wanneer je zonnepanelen koopt bij SamenStromen kijken wij altijd naar welke zonnepanelen het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo kijken naar hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt. het vermogen dat de zonnepanelen moeten opwekken, de ligging van jouw dak en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan kiezen wij samen met jou de meest geschikte zonnepanelen.

 

Bekijk ook onze JinkoSolar, Sunpower Performance of Sunpower Maxeon zonnepanelen.

REC zonnepanelen op jouw dak?

Onze adviseur komt graag bij jou langs om persoonlijk kennis te maken, (vrijblijvend) advies op maat te geven en jouw dak te bekijken voor de opties.

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden