• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

JinkoSolar zonnepanelen

Binnen 6 weken op jouw dak

JinkoSolar is een van de grootste en meest innovatieve producenten van zonnepanelen ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft productievestigingen in China, Maleisië, de Verenigde Staten en Portugal.

Wil je geld besparen?

Dan is het kopen van zonnepanelen dé stap naar een kostenbesparende toekomst voor jouw woning. De waarde van jouw huis neemt toe. En het is nog duurzaam ook. Start met besparen. Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

Naam
Hidden
Hidden

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het geïntegreerde productiebeheersysteem van Jinko Solar zorgt niet alleen voor een hoge mate van productkwaliteit en betrouwbaarheid, maar biedt ook meer flexibiliteit voor het opvangen van vraagfluctuaties en nieuwe technologieën. Dit paneel is ontwikkeld om extreme weersituaties aan te kunnen.

 

Je hebt 15 jaar productgarantie op deze zonnepanelen en een vermogensgarantie van 30 jaar.

Jinko Tiger zonnepanelen

Tussen de 425 en 445 Wattpiek vermogen

De Jinko Tiger zonnepanelen hebben een half-cell design. De cellen van de Jinko Tiger overlappen, zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte.

 

Afmeting: 1762 x 1134 x 30 mm

Gewicht: 22 kilogram

Vermogen: 425 – 445 Wp

JinkoSolar zonnepanelen

JinkoSolar kopen

Wanneer je zonnepanelen koopt bij SamenStromen kijken wij altijd naar welke zonnepanelen het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo kijken naar hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt. het vermogen dat de zonnepanelen moeten opwekken, de ligging van jouw dak en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan kiezen wij samen met jou de meest geschikte zonnepanelen.

 

Bekijk ook onze Sunpower Performance, Sunpower Maxeon of REC zonnepanelen.

Jinkosolar zonnepanelen op jouw dak?

Onze adviseur komt graag bij jou langs om persoonlijk kennis te maken, (vrijblijvend) advies op maat te geven en jouw dak te bekijken voor de opties.

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden