• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Slimme laadpaal

voor efficiënt elektrisch rijden

Met een laadpaal thuis laad je snel en goedkoop jouw elektrische- of hybride auto op. Betaal nooit te veel voor het opladen van jouw auto, kies voor een laadpaal van SamenStromen.

  • Laad 10x sneller op dan via het stopcontact
  • Laad goedkoop thuis op
  • Geeft maximaal vermogen aan je auto

Laadpaal aan huis

Plaats een laadpaal aan huis. Ervaar de voordelen. Heeft je auto behoefte aan stroom? Geen probleem. Met  een laadpaal thuis heb je altijd plek om je auto op te laden. Wanneer jij maar wil. Het gedoe met laadpalen die al in gebruik zijn, behoort tot de verleden tijd.

 

De laadpalen van SamenStromen worden geleverd inclusief beveiliging, elektrische sleutel in de vorm van een laadpas. Hierdoor ben je verzekerd dat andere mensen jouw laadpaal niet kunnen gebruiken.

 

Voordelen van een laadpaal aan huis

Er zijn verschillende voordelen voor een laadpaal bij jou thuis:

  • Je laadt je auto op wanneer jij dit wil
  • Je betaalt minder dan bij een publieke laadpaal
  • Je verrekent eenvoudig je kosten

Easee laadpaal van SamenStromen

Onze Easee Laadpaal is een slimme ev-lader die zich automatisch aanpast aan de auto die eraan verbonden is. Hybride auto of toch volledig elektrisch? Geen enkel probleem. De lader laadt 10x sneller op dan via het stopcontact

 

Easee Home

Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.

Easee laadpaal

Easee App

Met de Easee App kun je de Easee laadrobots eenvoudig beheren. De app geeft toegang tot alle faciliteiten en de verschillende laadrobots. De oplaadpunten zijn altijd verbonden, want ze ondersteunen Wifi en worden geleverd met ingebouwde eSIM. Met de app kun je de status van de lader controleren, de laadsnelheid aanpassen, laadsessies plannen en nog veel meer. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

App van laadpaal

Laadpaal kopen

Koop een laadpaal en krijg je eigen oplaadstation thuis.Met het kopen van een laadpaal ben je niet meer afhankelijk van openbare laadpalen, hoge kosten of de stress of je wel genoeg in je auto hebt zitten, bij het wegrijden vanaf huis.

 

Met je eigen laadpaal, heb je altijd de garantie dat jouw auto volledig is opgeladen. Je betaalt nooit meer dan de huidige stroomprijzen, of laadt je auto gratis op met je zonnepanelen. Ook dat is SamenStromen. De kracht van zon gecombineerd met het snelle laden van de laadpalen.

Laadpaal installeren

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van laadpalen. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw laadpaal. Geen gedoe dus. Jij kunt nadenken over de ideale tijden van het opladen terwijl wij de rest regelen.

Met het kopen van een laadpaal ga je voor een duurzame toekomst met schone energie.

Laadpaal met zonnepanelen

Ga je elektrisch rijden en schaf je een laadpaal aan? Dat is een goed moment om over zonnepanelen na te denken. Door de aanschaf van een laadpaal zal je stroomverbruik stijgen, maar met zonnepanelen beperk je het verbruik.

 

Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat je je auto goedkoop oplaadt, wanneer de zon schijnt. Die stroom kost je namelijk niets en is duurzaam.

Wie is SamenStromen?

Wij zijn SamenStromen, samen streven we ernaar om de wereld een stuk(je) beter te maken. De producten die wij leveren zijn afkomstig van organisaties die kwaliteit, mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en hier actief aandacht aan besteden.

 

We willen samen optrekken met onze medewerkers en klanten en stap voor stap de uitdagingen die onze tijd met zich meebrengen, het hoofd bieden. We staan voor een goede omgang met elkaar en de wereld.

 

We doen wat we zeggen en staan voor: transparantie, kwaliteit en samen.

 

Lees meer over samenstromen.

Veelgestelde vragen over laadpalen

Welk type laadpaal heb ik nodig voor mijn elektrische auto?

Het type laadpaal dat je nodig hebt, hangt af van de laadsnelheid die je wenst en de specificaties van je auto. Meestal worden laadpalen in drie categorieën verdeeld: normaal laden (tot 3.7 kW), snelladen (7-22 kW) en snelladen (30 kW en hoger). Raadpleeg de handleiding van je auto om de juiste laadspecificaties te vinden.

 

Heb ik een speciale elektriciteitsaansluiting nodig voor een laadpaal?

Niet altijd. Veel laadpalen kunnen worden aangesloten op de bestaande elektriciteitsaansluiting, maar in sommige gevallen is een upgrade van de elektriciteitsaansluiting nodig om hogere laadsnelheden te ondersteunen.

 

Kan ik een laadpaal meenemen als ik verhuis?

Ja, veel laadpalen kunnen worden gedemonteerd en verplaatst naar je nieuwe woning. Zorg ervoor dat je dit bespreekt met de fabrikant/installateur voordat je de laadpaal aanschaft.

 

Hoe lang duurt het om mijn auto op te laden?

De laadtijd hangt af van de capaciteit van de laadpaal en de batterij van je auto. Over het algemeen geldt: hoe hoger de laadsnelheid van de paal, hoe sneller je auto wordt opgeladen.

 

Kan ik de laadpaal gebruiken voor meerdere elektrische auto’s?

Veel laadpalen ondersteunen het opladen van meerdere auto’s, maar dit kan de laadsnelheid beïnvloeden. Zorg ervoor dat je een laadpaal kiest die geschikt is voor je specifieke behoeften.

 

Kan ik de laadpaal op afstand bedienen?

Ja, onze laadpalen zijn gekoppeld aan de Easee App. Met deze app kun je de status van de lader controleren, de laadsnelheid aanpassen, laadsessies plannen en nog veel meer. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Meer weten?

Wil je graag een plan op maat of een indicatieve offerte? We helpen je graag.

Meer info
Zonnepanelen plaatsen

Wil je weten of jouw woning ook geschikt is?

Florian belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Contact
Florian
Florian de Graaf Adviseur T. 033 - 2087 555