• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Over SamenStromen

Wij zijn SamenStromen

 

We staan met elkaar voor de uitdaging om duurzamer te wonen en te leven. Of het nou is om onze aarde te beschermen, geld te besparen of om je huis klaar voor de toekomst te maken. Maar hoe zet jij de volgende stap, als energieleveranciers steeds hun spelregels aanpassen? Als wetgeving rond terugleveren en salderen telkens weer verandert? Of als een overvol energienet straks misschien roet in het eten gooit?

 

SamenStromen gelooft dat je juist in deze tijd regie op je eigen energie moet nemen. We laten je ervaren dat dit hand-in-hand gaat met een duurzame woning voor nu en in de toekomst. Door het heft in eigen handen te nemen, wek je slim je eigen stroom op, sla je die slim op in je thuisbatterij en gebruik je die zó slim, dat salderen bijzaak wordt.

 

Wij weten dat het kan. Met de juiste stappen die naadloos aansluiten bij jouw leefsituatie. We begeleiden jou graag in dat proces. Vanuit jarenlange ervaring en expertise bieden we je een energieplan op maat met slimme, hoogwaardige oplossingen.

Samen slim optrekken

SamenStromen bundelt de kwaliteit van lokale installateurs met de voordelen van een grote organisatie. Onze organisatie bestaat uit meerdere lokale installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie.

 

SamenStromen is een samenwerking van lokaal bekende namen in duurzame installaties voor particuliere huishoudens én bedrijven.

Zaken als inkoop, finance en planning regelen we op ons hoofdkantoor, zodat jouw lokale installateur zich helemaal kan richten op zijn kerntaak: jou helpen met het beste advies, de beste producten en een uitstekende installatie. Wij staan voor korte lijnen en een persoonlijke benadering, gecombineerd met hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het verschil voel je direct en dat blijf je ook merken, zolang als we samen optrekken.

OTG.energy is onderdeel van SamenStromen

We hebben jarenlange ervaring met complexe vraagstukken. Dat doen we samen met onze partner OTG.energy. OTG.energy biedt oplossingen die aansluiten bij de doelen en energiebehoefte van zakelijke organisaties. Van het faciliteren van aansluitingen in gebieden met congestie tot het bieden van efficiënte opslagoplossingen.

EnerSolar is onderdeel van SamenStromen

EnerSolar is al geruime tijd onderdeel van SamenStromen, maar gaat per 1 oktober 2024 helemaal verder onder de naam SamenStromen Veenendaal. “Ons lokale karakter in de regio Veenendaal blijft, maar onder SamenStromen kunnen we huiseigenaren helpen met een groter assortiment aan duurzame energieoplossingen” – Rick van Manen, directeur EnerSolar.

Reviews

SamenStromers aan het woord

Fijne en prettige samenwerking zowel met de adviseur om een plan te maken, met de man op de back office en ook met de monteurs die de zonnepanelen kwamen plaatsen. Kortom een aanrader om met deze firma in zee te gaan, ook wordt alles verder netjes verzorgt. Een aanrader voor iedereen.
Snelle montage, vriendelijk personeel, een aanrader!
Zeer netjes geholpen, en geplaatst 10 panelen op alle kanten van het dak. Ook meterkast aangepast naar 3 fase. Vertegenwoordiger aan huis voor inmeten en uitleg. Zeer goed contact op de zaak, telefonisch, mail en app. Zeker ook een nette prijs.

Onze vestigingen

Amersfoort

Siliciumweg 3
3812 SV Amersfoort

 

033 – 2087 555
[email protected]

Apeldoorn

Boogschutterstraat 1
7324 AE Apeldoorn

 

055 – 2034 170
[email protected]

Veenendaal*

Bolwerk 5
3905 NH Veenendaal

 

0318 – 757 888
[email protected]

 

* Per 1 oktober 2024 gaat EnerSolar SamenStromen Veenendaal heten.

Zeewolde

Grootzeil 5

3891 KH Zeewolde

 

036 – 200 2649
[email protected]

Samen werken

Vacatures

Bij SamenStromen willen we een positieve impact maken op de wereld. Samen streven we ernaar om de wereld beter te maken. Dit is onze spirit.

Contact opnemen

Even verder praten?

We maken het leven graag makkelijk. Laat je gegevens achter en Hans neemt contact met je op.

Contact
Hans
Hans Drijfhout Directeur Amersfoort T. 033 - 2087 555