• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Slim laden op het beste moment

Maak gebruik van jouw eigen opgewekte 'groene brandstof' met onze slimme en efficiënte laadoplossingen. Stap in de toekomst van mobiliteit!

Geniet van geavanceerde laadoplossingen met SamenStromen

Met onze geavanceerde laadstations bieden we niet alleen de mogelijkheid om voertuigen op te laden, maar kan je ook de laadsessies slim beheren en factureren.

 

Laad je auto, bus of vrachtwagen op met de kracht van de zon, terwijl je voorbereid bent op een groene en efficiënte toekomst.

Mennekes

Voor een betrouwbare en efficiënte laadoplossing voor kleine bedrijven presenteren wij de Mennekes Amtron Professional E22 T2. Deze AC-lader met loadbalancer maakt het mogelijk om je auto te laden met een vermogen tot 22 kW. Met de bijgeleverde software kun je bovendien jouw laadsessies niet alleen bijhouden, maar ook eenvoudig afrekenen.

 

De laadoplossing wordt door ons optimaal geconfigureerd, zodat je maximaal profiteert van zelf opgewekte zonne-energie voor jouw eigen ‘groene brandstof’. De laadunit van Mennekes kan zowel tegen een wand worden geïnstalleerd als in combinatie met een laadpaal. Met Mennekes Amtron Professional E22 T2 haal je de perfecte oplossing voor een duurzame en geavanceerde laad ervaring in huis!

Floading DC lader

Met trots presenteren wij de Floading DC-lader. Met een vermogen variërend van 40 kW tot 640 kW bieden deze laadunits met 2 stekkers de mogelijkheid tot razendsnel opladen, zelfs met een beperkte energie aansluiting. Voorzien van loadbalancing en geavanceerde software om laadsessies eenvoudig bij te houden en af te rekenen.

 

Het gebruiksvriendelijke 21,5 inch LCD touchscreen maakt de bediening moeiteloos, en je kunt zelfs reclameboodschappen tonen. Deze DC-laders zijn aanpasbaar naar jouw bedrijfsidentiteit, met de mogelijkheid om bedrijfslogo’s en verschillende kleurstellingen op aanvraag te integreren. Floading DC-lader is een uitstekende keuze voor jouw bedrijf als het gaat om snelheid en flexibiliteit.

Laadpaal installeren

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van laadpalen. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste optie en het installeren van je nieuwe laadpaal. Geen gedoe dus. Jij kunt nadenken over de ideale tijden van het opladen terwijl wij de rest regelen.

Waarom SamenStromen?

  • 12+ jaar ervaring
  • 75.000 zonnepanelen geinstalleerd
  • 15.000 daken voorzien van zonne-energie
  • Klanten waarderen ons met een 4,9/5
  • We werken met lokale installateurs

Wij lossen het op

Bij SamenStromen doen wij er alles aan zodat jij zo snel mogelijk weer kan ondernemen. Laadpalen kunnen daarbij de oplossing zijn. Speciaal voor jou zorgen we voor een korte doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken, afhankelijk van jouw situatie.

Contact opnemen

Even verder praten?

We maken het leven graag makkelijk. Laat je gegevens achter en Hans-Eric neemt contact met je op.

Contact
Hans-Eric Bouwer Adviseur zakelijke laadpalen T. 033 - 2087 555