• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Sunpower Performance zonnepanelen

Liggen ze straks ook op jouw dak?

Sunpower is een Amerikaans bedrijf met vestigingen in meerdere landen. Sunpower zet in op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Met de LeTID/LID-resistente zonnecellen met hoog rendement, een lagere temperatuurcoëfficiënt en geleidende draden aan de voorzijde die meer stroomdoorgifte mogelijk maken, zijn SunPower Performance-panelen uniek ontworpen om tijdens hun levensduur meer energie op te wekken dan standaard zonnepanelen.

Direct geld besparen?

Dan is het kopen van zonnepanelen dé stap naar een kostenbesparende toekomst voor jouw woning. De waarde van jouw huis neemt toe. En het is nog duurzaam ook. Start met besparen. Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvraag

Naam
Hidden
Hidden

Bewezen betrouwbaarheid

Een eigen ontwerp met shinglecellen, biedt maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden. De sterkere celverbindingen zorgen voor meer weerstand tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen. Redundante elektrische paden verminderen de impact van celbreuk. Bovendien is de geavanceerde elektrische architectuur beter bestand tegen de effecten van schaduw. Hierdoor vermindert de vorming van hotspots.

 

Je hebt 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie tot 87%.

 

Deze investering brengt je dus minstens 25 jaar aan duurzame energie. Samen met Sunpower streven we naar optimale energieopwekking en een positieve impact op het milieu.

Sunpower Performance 6 com

400 - 420 WattPiek vermogen

Met SunPower Performance ben je verzekerd van krachtige prestaties. De zonnepanelen van SunPower bieden ongeëvenaarde efficiëntie en zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale opbrengst van hun zonne-energiesysteem.

 

Afmeting: 1808 x 1092 x 30 mm

Gewicht: 21 kilo

Vermogen: 400 – 420 Wp

Sunpower Performance 6 com zonnepaneel

Performance 6 AC - full black

405 - 410 WP vermogen

De Performance 6 AC 405 – 410 Wp full black is een hoogwaardig zonnepaneel met een vermogen tussen 405 en 410 Watt piek. Dit model heeft niet alleen uitstekende prestaties, maar biedt ook een stijlvolle volledig zwarte afwerking. Het is een betrouwbare keuze voor krachtige zonne-energieopwekking met een elegante uitstraling.

 

Afmeting: 1808 x 1086 x 30 mm
Vermogen: 404 – 410 Wp vermogen

SunPower zonnepaneel Performance 6 AC - Full black

Sunpower Performance kopen

Wanneer je zonnepanelen koopt bij SamenStromen kijken wij altijd naar welke zonnepanelen het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo kijken naar hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt. het vermogen dat de zonnepanelen moeten opwekken, de ligging van jouw dak en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan kiezen wij samen met jou de meest geschikte zonnepanelen.

Sunpower zonnepanelen op jouw dak?

Met SunPower Performance ben je verzekerd van krachtige prestaties. De zonnepanelen van SunPower bieden ongeëvenaarde efficiëntie en zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale opbrengst van hun zonne-energiesysteem.

 

Onze adviseur komt graag bij jou langs om persoonlijk kennis te maken, (vrijblijvend) advies op maat te geven en jouw dak te bekijken voor de opties.

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden