• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Slim contract

Dynamische energie voor slimme pioniers

Slim contract

Altijd de beste energieprijs voor jou

Energie is vaak goedkoper bij meer zon en wind. Met een dynamisch energiecontract profiteer je daarvan, bij een vast contract niet. Dankzij dynamische energie waren mensen de afgelopen jaren gemiddeld 30% goedkoper uit. Dat is al snel enkele honderden euro’s per jaar.

Waarom een dynamisch energiecontract?

Dynamische energie is voordeliger, of je nu veel of weinig bezig bent met besparen. Je betaalt de beste prijs per dag, van uur tot uur.

 • Bewezen goedkoper

  Met dynamische energie waren mensen de afgelopen jaren gemiddeld 30% goedkoper uit.
 • Slim sturen

  Je hebt inzicht in de prijzen van morgen. Jouw app bepaalt automatisch wanneer je je apparaten aanzet tegen de laagste kosten.
 • Altijd de beste prijs

Bewust met energie

Met een dynamisch energiecontract kijk je anders naar energie. De stroomprijzen veranderen per uur en de gasprijzen per dag. Deze worden bepaald op de beurs. Bij veel zon en wind is de stroomprijs laag. Dan is het slim om je auto op te laden of een wasje te draaien.

Automatisch besparen

In de afgelopen jaren bleken mensen met een dynamisch energiecontract goedkoper uit te zijn. Ook als je niet zo bewust bezig bent met besparen, zijn de dynamische prijzen een stuk lager dan in een vast of variabel contract. Bij de klassieke energieleveranciers betaal jij mee voor het risico dat zij nemen over een langere periode. En precies daarop haal jij winst met dynamische energie.

Contact opnemen

Even verder praten?

Vragen over een dynamisch energiecontract? Laat je gegevens achter en Bert neemt contact met je op.

Neem contact met mij op
Bert van Veen Adviseur energieplan T. 033 - 2087 555

Samen met ons

 • 1 Groene stroom en gas tegen inkoopprijzen
 • 2 Automatisch besparen
 • 3 Ieder moment opzegbaar

Grip op je energie met het energieplan

Het totaalplaatje van het verduurzamen van jouw woning is ons uitgangspunt. Daarom hebben wij het energieplan in het leven geroepen.

Met een energieplan op maat nemen we je stapsgewijs mee bij het verduurzamen van je huis doormiddel van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, dynamische energiecontract, slimme software, isoleren, verwarmen en koelen.

Zo zorgen we ervoor dat de verduurzaming van je huis future proof is.

Al jouw vragen beantwoord

Waarom een dynamisch energiecontract?

Met een dynamisch energiecontract profiteer je daarvan, bij een vast contract niet. Dankzij dynamische energie waren mensen de afgelopen jaren gemiddeld 30% goedkoper uit.

Hoe verschilt dit dynamische contract van een traditioneel vast contract?

Bij een dynamisch contract wisselt de prijs vaak, terwijl bij een vast contract de prijs hetzelfde blijft. Dynamische contracten zijn flexibeler en kunnen goedkoper zijn als de marktprijzen laag zijn.

Is een dynamisch energiecontract verstandig?

Dit hangt af van jouw situatie. Als je flexibel bent met je energieverbruik en kunt profiteren van lage tarieven, kan het voordelig zijn. Als je liever vaste, voorspelbare kosten hebt, is een vast contract misschien beter. In combinatie met een thuisbatterij is het een aanrader!

Kan een thuisbatterij worden gebruikt in combinatie met netstroom en een zonne-energiesysteem?

Ja, een thuisbatterij werkt prima samen met zowel netstroom als een zonne-energiesysteem. Dit staat bekend als een hybride energiesysteem.