• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zonnepanelen afwijkende vorm

We zorgen dat het lukt!

Zonnepanelen afwijkende vorm

Op zoek naar zonnepanelen voor op je dak met afwijkende vorm? Bij SamenStromen denken we graag met je mee! Onze adviseur komt langs om jouw wensen te horen en jouw dak te bekijken. Op basis daarvan maken we jouw advies op maat en hebben we altijd een oplossing die past bij jouw wensen en behoeften voor zonnepanelen op een dak met afwijkende vorm.

 

Specialisten tillen zonnepaneel Zonnepanelen

Zonnepanelen SamenStromen

Als je bij SamenStromen zonnepanelen koopt, denken we overal bij mee. Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Vervolgens regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen niet alleen mooi passen, maar ook een optimale energieopbrengst leveren. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, zodat je verzekerd bent van duurzame en betrouwbare zonnepanelen.

Onze zonnepanelen

Onze hoge kwaliteit zonnepanelen worden gemaakt door REC uit Noorwegen. We hebben onder andere gekozen voor deze panelen omdat ze een optimaal rendement geven, ook als het bewolkt is. Verder interessant: de panelen zijn loodvrij (goed voor het milieu) en hebben een vermogensgarantie tot wel 92% na 25 jaar. REC heeft dan ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

 

Zonnepanelen afwijkende vorm

Met onze ervaring in het ontwerpen, leveren en installeren van zonnepanelen op maat, hebben we al vele klanten geholpen met hun specifieke wensen. Of het nu gaat om een woning met een afwijkende vorm, of een bedrijfspand met een uniek dakontwerp, wij vinden altijd de beste oplossing.

 

Contact

Ben je op zoek naar zonnepanelen met een afwijkende vorm? Neem dan contact op met SamenStromen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. We komen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je langs, zodat we echt advies op maat kunnen geven!

 

We plaatsen zonnepanelen in Amersfoort, Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld in Hoogland, Wenum-Wiesel of Vathorst. En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken! 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten op sociale media:
LinkedIn
Instagram
Facebook

Meer weten over zonnepanelen afwijkende vorm?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Contact
Adviseur zonnepanelen Bart Bartelds
Bart Bartelds Adviseur Regio Amersfoort T. 033 2087 555