• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken op je dak
 • Betaal achteraf

Bereken direct je besparing

 • Binnen 1 minuut je besparing zichtbaar
 • Eenvoudig offerte aanvragen
 • Service op maat

Zonnepanelen Deventer

Bespaar direct geld met zonnepanelen

Steeds meer inwoners uit Deventer kiezen voor zonnepanelen en andere duurzame oplossingen om zelf energie op te wekken. Het kiezen voor zonnepanelen is een slimme zet. Je bespaart energiekosten terwijl je een stap zet richting een duurzame toekomst.

 

Zonnepanelen zijn dé perfecte oplossing voor het verduurzamen van jouw woning in Zutphen. Samenstromen helpt jou bij het maken van deze overstap naar duurzaamheid. Kies daarom voor SamenStromen, want je eigen stroomvoorziening is makkelijker dan je denkt!

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie
Specialist van SamenStromen met zonnepaneel

Zonnepanelen in Deventer?

Met SamenStromen heb je jouw zonnepanelen in Deventer eenvoudig geregeld. Wij helpen je in 3 stappen naar een duurzame toekomst.

 

 1. Plan een gratis adviesgesprek
 2. Betaal pas als de zonnepanelen liggen en jij helemaal tevreden bent
 3. Start met besparen op je energierekening

De zonnepanelen van SamenStromen

Met zonnepanelen kun je eenvoudig geld besparen. Je wekt zelf energie op, zodra de zon ook maar iets schijnt. Zo wordt je energierekening lager.

 

Wist je dat:

 

 • Je de investering al binnen een paar jaar terugverdient
 • Er in veel gemeenten subsidie is voor zonnepanelen
 • Er al 2 miljoen huishoudens zonnepanelen hebben
Zonnepanelen

Deventer en zonnepanelen

Woon je in de binnenstad van Deventer? Dan heb je mogelijk een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Hier kun je meer informatie over vinden op de website van de gemeente Deventer.

 

 

Deventer duurzamer met zonnepanelen

SamenStromen is een lokaal bedrijf uit Deventer dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wil maken. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Voordeliger samen met je buren

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde wijk tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jou profiteren. Dus kies je samen met een aantal buren uit je wijk voor zonnepanelen? Dan zijn je aanschafkosten lager en is je terugverdientijd korter.

 

2 Volledige ontzorging

Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Daarna regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven samen stromen

Met SamenStromen kies je voor een partij die van samenwerken houdt. We blijven graag betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met bijvoorbeeld een thuisbatterij.

Zonnepanelen in Deventer kopen

Als je op zoek bent naar een slimme investering die niet alleen jouw energierekening verlaagt maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze.

 

Wanneer je zonnepanelen koopt in Deventer, draag je niet alleen bij aan een duurzamere stad, maar ook aan jouw eigen welzijn.

 

Zonnepanelen wekken schone energie op, waardoor je minder afhankelijk wordt van fossiele brandstoffen en jouw ecologische impact vermindert. Bovendien lever je overtollige energie terug aan het net, waardoor je geld terugkrijgt.

 

Deventer zonnepanelen

Steeds meer huishoudens en bedrijven in Deventer hebben al zonnepanelen geïnstalleerd en profiteren van de voordelen. Je kunt vertrouwen op de positieve ervaringen van jouw mede-Deventenaren.

 

We plaatsen zonnepanelen in Deventer en omgeving.

 

En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken!

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie
Zonnepanelen worden geplaatst door specialist

Ervaren installateur van zonnepanelen

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen in Deventer. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw zonnepanelen snel en veilig.

 

De vraag naar zonnepanelen stijgt voortdurend en in Deventer zijn er beperkte installatie capaciteiten beschikbaar. Door nu actie te ondernemen en zonnepanelen te kopen, profiteer je van de beschikbare ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Met het kopen van zonnepanelen in Deventer, ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

 • Direct een lagere energierekening
 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Snelle en veilige plaatsing vanuit Deventer

Zonnepanelen van SamenStromen

Onze hoge kwaliteit zonnepanelen worden gemaakt door REC uit Noorwegen. We hebben onder andere gekozen voor deze panelen omdat ze een optimaal rendement geven, ook als het bewolkt is. Ze hebben dan ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

 

REC zonnepanelen

 • Tier 1 leverancier – eigen productie zonnecellen in Noorwegen
 • 25 jaar productgarantie incl. arbeid
 • Vermogensgarantie tot 92% na 25 jaar
 • Tot 430wp vermogen van het paneel
 • Loodvrije panelen – goed voor het milieu
 • Optimaal rendement in zowel bewolkt als zonnig weer
 • Winnaar InterSolar 2020, 2021 en 2022 Award
 • Duurzame productie op waterkracht stroom

Bij SamenStromen maken we een positieve impact op de wereld. We streven samen naar een groene, zonnige toekomst.

Adviseur met klanten tijdens adviesgesprek

Wie is SamenStromen?

Samen streven we ernaar om de wereld een stuk(je) beter te maken. De producten die wij leveren zijn afkomstig van organisaties die kwaliteit, mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en hier actief aandacht aan besteden.

 

We willen samen optrekken met onze medewerkers en klanten en stap voor stap de uitdagingen die onze tijd met zich meebrengen, het hoofd bieden. We staan voor een goede omgang met elkaar en de wereld.

 

We doen wat we zeggen en staan voor: transparantie, kwaliteit en samen.
Meer weten over SamenStromen.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen Deventer

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door het fotovoltaïsche effect. Zonnecellen in de panelen absorberen fotonen (deeltjes lichtenergie) en creëren hierdoor elektrische stroom. Deze stroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom (AC) door middel van een omvormer.
Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

 • Ze verminderen de energiekosten.
 • Ze verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 • Ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen en zijn milieuvriendelijk.
 • Ze verhogen de waarde van je huis.
 • Ze vereisen weinig onderhoud.

 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het benodigde aantal zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, de beschikbare dakruimte, de efficiëntie van de panelen en de geografische locatie. Een professionele installateur kan je helpen de juiste hoeveelheid te bepalen.

 

Wat is de gemiddelde levensduur van zonnepanelen?

De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 25 tot 30 jaar, maar ze kunnen veel langer meegaan. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 40 jaar.

 

Wat gebeurt er op bewolkte dagen of ’s nachts?

Hoewel zonnepanelen minder energie produceren op bewolkte dagen of ’s nachts, kunnen ze nog steeds elektriciteit genereren. Gedurende de dag accumuleren zonnepanelen energie die kan worden gebruikt wanneer er minder zonlicht is, zoals ’s nachts.

 

Moeten zonnepanelen regelmatig worden onderhouden?

Over het algemeen vereisen zonnepanelen weinig onderhoud. Het wordt aanbevolen om ze af en toe schoon te maken om vuil, stof en bladeren te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met water en een zachte borstel. Daarnaast is het belangrijk om de werking van de zonnepanelen regelmatig te controleren en eventuele problemen te laten verhelpen door een professional.

 

Wat zijn de milieueffecten van zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een schone en duurzame vorm van energieopwekking. Ze stoten geen broeikasgassen uit tijdens het genereren van elektriciteit en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Het productieproces van zonnepanelen heeft weliswaar enige impact, maar dit wordt over het algemeen gecompenseerd door de langdurige energieproductie tijdens hun levensduur.

Weten wat jij kunt besparen? Of waar twijfel je nog over?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Contact
Bart
Bart Bartelds Adviseur Regio Deventer T. 055 203 4170