• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Samen met je buren

Want samen levert voordeel op!

SamenStromen met de buren

Zonnepanelen plaatsen? Doe het samen met je buren! Samen sta je sterker en ben je voordeliger uit. Wanneer jij samen met de buren kiest voor zonnepanelen, kunnen wij efficiënter werken, plannen en inkopen. En dat voordeel vloeit terug naar jouw straat.
Daarbij betekent samen ook gemak: je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. We komen langs om kennis te maken met jou en de buren, en maken samen een plan op op de zonnepanelen te komen plaatsen. Het zorgt ook nog eens voor eenduidigheid in het straatbeeld: wel zo mooi, dezelfde panelen op alle daken in de straat. En een gezamenlijke interesse zorgt ook voor meer contact en verbinding, dat stimuleren we natuurlijk graag!

 

Waar beginnen we?

In de straat, natuurlijk! Heb jij buren waarvan je weet, denkt of hoopt dat ze interesse hebben in zonnepanelen? Laat het ons weten! Wij zullen ze dan netjes, vanuit jouw naam, benaderen met informatie. Volledig vrijblijvend natuurlijk! Benader je hen liever eerst zelf? Dat kan ook! Je mag ons altijd bellen, zodat we je met de juiste informatie kunnen voorbereiden op het gesprek. We horen het natuurlijk ook graag als er meer mensen in de straat geïnteresseerd zijn, dan kunnen we bijvoorbeeld informatiepakketjes sturen. We komen vervolgens langs voor een – afzonderlijke of gezamenlijke – kennismaking. Uiteraard bezoeken we sowieso iedere buur apart voor advies op maat en een persoonlijke offerte. Elk huis is tenslotte anders, zelfs in dezelfde straat!

Stroom samen met je buren voor een extra scherpe prijs

Contact
Specialist zonnepanelen SamenStromen

Zullen we eens langskomen?

Wil jij SamenStromen met je buren? We vertellen je graag meer! Laat je gegevens hier achter.

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Ik wil graag meer informatie over

Wat leuk dat jij de buren wilt tippen!

De buren ontvangen van ons informatie over zelf stroom opwekken met zonnepanelen en hoe zij hierin met jou kunnen SamenStromen.