• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Trek je eigen energieplan

Klaar voor de toekomst

Samen plannen

Grip op je energie met jouw energieplan

Met een energieplan op maat nemen we je stap-voor-stap mee bij het slim verduurzamen van je huis. We zorgen samen dat jij de beste keuzes maakt rond opwekken, opslaan en gebruiken van energie.

 

Bij SamenStromen krijg je echt een volledig beeld, zodat de verduurzaming van je huis toekomstbestendig is.

Reviews

SamenStromers aan het woord

Duidelijk advies en offerte, geen opdringerigheid, wel goed bereikbaar voor vragen. En uiteindelijk vrij snel uitstekend werk afgeleverd door de monteurs. Overleg ter plekke ging ook soepel en alles is netjes achtergelaten. Aanrader!
“Met deze eerste stap wil ik zoveel mogelijk het gebruik van generatoren terugdringen en zelf de gevraagde energie opwekken door middel van zonnepanelen.”
Ik vond het prettig dat de adviseur bij zijn eerste bezoek gelijk alles in kaart bracht en tot in detail met me besprak waar alles, inclusief de bekabeling, zou komen. Binnen enkele uren na zijn bezoek had ik een uitgewerkte offerte. Nette monteurs, die goed communiceren en veilig werken. Aan het eind van de dag de installatie doorgenomen en vanaf dat moment wekte ik stroom op. Kortom: ik ben erg tevreden. SamenStromen is niet de goedkoopste, maar wel betrouwbaar, deskundig en gericht op kwaliteit. Kan ik iedereen aanbevelen

Waarom een energieplan?

In het energieplan geven we je advies over het verduurzamen van jouw woning. Hierbij houden we rekening met jouw situatie, wensen en budget.

Het energieplan stellen we geheel gratis en vrijblijvend op. Waarom? Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op eerlijk en compleet advies over verduurzaming. Zonder meteen ergens aan vast te zitten.

SamenStromen werkt met eigen, lokale installateurs, monteurs en elektriciëns. Aanvullend werken we voor isolatie, verwarmen en koelen samen met installatiepartners.

Op die manier geven we je inzicht in alle mogelijkheden die er zijn. Jij kiest de stappen die je wilt zetten. Wij zijn er om je daarbij te begeleiden.

Samen van start

1

Jouw huidige situatie in beeld

Om je optimaal te helpen, brengen we je huidige situatie in kaart. Hoe ziet je woning eruit? Hoe is je energie geregeld en wat verbruik je? Welke stappen zijn er al gezet voor verduurzaming? Door goede vragen te stellen, zien we niets over het hoofd bij het samenstellen van jouw energieplan.

Temperatuur regelen

De ideale mix

2

Jouw energieplan opstellen

Duurzaam wonen is kijken naar de toekomst. Wil je elektrisch koken of een auto kunnen opladen? Komt er misschien gezinsuitbreiding? We denken een stapje verder vooruit, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo prettig!

Adviseur energie

Geen zorgen

3

Aan de slag met jouw plan

Hebben we een plan waar jij volledig achter staat? Tijd voor actie. Wij kunnen alles voor je regelen. We zorgen voor de beste producten, passend bij jouw situatie, een snelle levering en een vakkundige installatie. Daar krijgen we samen energie van.

Thuisbatterij Amersfoort

Jouw woning stijgt direct in waarde!

Het NVM stelt in een recent rapport dat een woning al snel met 10% in waarde stijgt met het installeren van duurzame energieoplossingen. Bespreek de mogelijkheden aan de keukentafel met onze adviseur!

Aan de slag met het energieplan

  • 1 Minder afhankelijk van hoge vaste prijzen, rentes en veranderende wetten en regelgeving.
  • 2 Van compleet systeem tot klein beginnen en gaandeweg verder uitbreiden.
  • 3 Volledig ontzorgd met een slim en zelflerend systeem.

Contact opnemen

Even verder praten?

We maken het leven graag makkelijk. Laat je gegevens achter en Hans neemt contact met je op.

Contact
Hans
Hans Drijfhout Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55