• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Sunpower Maxeon zonnepanelen

Liggen ze straks ook op jouw dak?

Sunpower is een Amerikaans bedrijf met vestigingen in meerdere landen. Sunpower zet in op kwaliteit en duurzaamheid.

Direct geld besparen?

Dan is het kopen van zonnepanelen dé stap naar een kostenbesparende toekomst voor jouw woning. De waarde van jouw huis neemt toe. En het is nog duurzaam ook. Start met besparen. Vraag direct een offerte aan.

 

Offerte aanvraag

Naam
Hidden
Hidden

Waarom nu investeren in zonnepanelen een slimme keuze is

Twijfel je nog of zonnepanelen een slimme investering zijn? Wij zetten de voordelen voor je op een rij.

 • Je huis wordt gemiddeld € 10.000* meer waard
 • Je verdient je investering binnen een paar jaar terug
 • Je bespaart direct op je maandelijkse energierekening
 • Je draagt direct bij aan een duurzamere toekomst
 • Jouw huis wordt future proof
 • Je bent niet meer afhankelijk van energieleveranciers die schommelen in hun prijzen
 • Gebruik je ook een thuisbatterij? Dan sla je jouw eigen opgewekte stroom ook nog eens eenvoudig op voor later

Meer stroomopbrengst tijdens de levensduur

Sunpower Maxeon is ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

 

Duurzaamheid zonder concessies, ontworpen om in alle weersomstandigheden optimaal te presteren; van breukbestendige cellen en sterkere verbindingen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, tot een elektrische architectuur die de impact van schaduw vermindert en het ontstaan van hotspots voorkomt.

 

Superieure duurzaamheid (Cradle to Cradle), schone onderdelen, verantwoorde productie en panelen die 40 jaar lang meegaan, maken SunPower Maxeon-panelen de duurzaamste keuze in zonne-energie. Je hebt 40 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 88% na 40 jaar en 92% na 25 jaar.

 

Deze investering brengt je dus minstens 40 jaar aan duurzame energie. Samen met Sunpower streven we naar optimale energieopwekking en een positieve impact op het milieu.

Wat is het verschil tussen SunPower Maxeon en Performance panelen?

SunPower Performance-zonnepanelen zijn uitgerust met mono PERC-cellen van hoge efficiëntie, waardoor ze betrouwbaarder zijn en een grotere opbrengst genereren in vergelijking met conventionele cellen. Voor verdere details, verwijzen we je graag naar de Performance-zonnepanelen pagina.

 

De voordelen van Maxeon®-zonnepanelen beginnen al bij de cel zelf. De Maxeon-cel heeft een fundamenteel ander ontwerp in vergelijking met andere cellen op de markt, met als opvallend kenmerk een massieve koperen onderlaag, die uniek is in de sector.

 

In een conventionele cel lijken de metalen gedeelten aan de voor- en achterkant eigenlijk op een geleidende pasta van microscopisch kleine zilver- en aluminiumdeeltjes, die op een siliciumraster zijn aangebracht. Het fabricageproces van dergelijke cellen lijkt op zeefdrukken, waarbij een ontwerp op een T-shirt wordt aangebracht: je maakt een sjabloon, brengt de verf aan en verwijdert vervolgens de sjabloon, waardoor de verf op het gewenste deel van het T-shirt blijft zitten. Vervolgens wordt het T-shirt verhit om de verf op de stof te fixeren.

 

Bij het vervaardigen van een conventionele zonnecel is het proces vergelijkbaar: dunne metalen stroken worden aan de voorkant aangebracht en metaalpasta wordt aan de achterkant uitgesmeerd. De metalen pasta in een conventionele cel versterkt het dunne siliciumraster nauwelijks, terwijl de massieve koperen onderlaag van de SunPower-cel deze aanzienlijk versterkt. Dit fundamentele verschil in ontwerp leidt tot zwakte, zoals blijkt uit eenvoudige laboratoriumtesten.

Sunpower Maxeon kopen

Wanneer je zonnepanelen koopt bij SamenStromen kijken wij altijd naar welke zonnepanelen het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo kijken naar hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt. het vermogen dat de zonnepanelen moeten opwekken, de ligging van jouw dak en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan kiezen wij samen met jou de meest geschikte zonnepanelen.

 

Bekijk ook onze JinkoSolar, Sunpower Performance of REC zonnepanelen.

Waarom SamenStromen?

 • 12+ jaar ervaring
 • 75.000 zonnepanelen geinstalleerd
 • 15.000 daken voorzien van zonne-energie
 • Klanten waarderen ons met een 4,9/5
 • We werken met lokale installateurs

Sunpower zonnepanelen op jouw dak?

Onze adviseur komt graag bij jou langs om persoonlijk kennis te maken, (vrijblijvend) advies op maat te geven en jouw dak te bekijken voor de opties.

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden