• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Bereken direct je besparing

 • Binnen 1 minuut je besparing zichtbaar
 • Eenvoudig offerte aanvragen
 • Service op maat

Zonnepanelen Hardenberg

Bespaar direct geld met zonnepanelen

Steeds meer inwoners uit Utrecht kiezen voor zonnepanelen en andere duurzame oplossingen om zelf energie op te wekken. De gemeente Utrecht draagt zijn steentje hier aan bij en heeft als doelstelling om in 2030 drie keer zoveel zonnepanelen op daken in Utrecht te hebben.

 

Zonnepanelen zijn dé perfecte oplossing voor het verduurzamen van jouw woning in Utrecht. Kies daarom voor SamenStromen, want je eigen stroomvoorziening is makkelijker dan je denkt!

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie
Specialist zonnepanelen SamenStromen

Zonnepanelen in Hardenberg?

Met SamenStromen heb je jouw zonnepanelen in Utrecht eenvoudig geregeld. Wij helpen je in 3 stappen naar een duurzame toekomst.

 


 1. Plan een gratis adviesgesprek

 2. Betaal pas als de zonnepanelen liggen en jij helemaal tevreden bent

 3. Start met besparen op je energierekening

De zonnepanelen van SamenStromen

Met zonnepanelen kun je eenvoudig geld besparen. Je wekt zelf energie op, zodra de zon ook maar iets schijnt. Zo word je energierekening lager.

Wist je dat:

 

 • Je de investering al binnen een paar jaar terugverdient
 • Er in veel gemeenten subsidie is voor zonnepanelen
 • Er al 2 miljoen huishoudens zonnepanelen hebben
Zonnepanelen

Hardenberg en zonnepanelen

Woon je in de binnenstad van Hardenberg? Kijk dan of een een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van zonnepanelen. Woon je in een monumentaal pand in Hardenberg, dan heb je altijd een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Staat je huis in een van deze gebieden in Hardenberg, dan heb je soms een vergunning nodig:

 

 • woningen op de Gramsbergerweg
 • panden op de Hessenweg
 • Pastorie Heemse
 • de Stadsboerderijtjes
 • het Stationsgebouw

 

Bekijk voor meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Hardenberg op de website van de gemeente Hardenberg.

Utrecht duurzamer met zonnepanelen

SamenStromen is een lokaal bedrijf dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wil maken. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Voordeliger samen met je buren

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde wijk tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jou profiteren. Dus kies je samen met een aantal buren uit je wijk voor zonnepanelen? Dan zijn je aanschafkosten lager en is je terugverdientijd korter.

 

2 Volledige ontzorging

Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Daarna regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven samen stromen

Met SamenStromen kies je voor een partij die van samenwerken houdt. We blijven graag betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met bijvoorbeeld een thuisbatterij.

Zonnepanelen in Hardenberg kopen

Als je op zoek bent naar een slimme investering die niet alleen jouw energierekening verlaagt maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze.

 

Wanneer je zonnepanelen koopt in Hardenberg, draag je niet alleen bij aan een duurzamere stad, maar ook aan jouw eigen welzijn.

 

Zonnepanelen wekken schone energie op, waardoor je minder afhankelijk wordt van fossiele brandstoffen en jouw ecologische impact vermindert. Bovendien lever je overtollige energie terug aan het net, waardoor je geld terugkrijgt.

 

Hardenberg zonnepanelen

Steeds meer huishoudens en bedrijven in Hardenberg hebben al zonnepanelen geïnstalleerd en profiteren van de voordelen. Je kunt vertrouwen op de positieve ervaringen van jouw mede-Hardenbergers.

 

We plaatsen zonnepanelen in Hardenberg en omgeving.

 

En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk,vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken!

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie

Ervaren installateur van zonnepanelen

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen in Hardenberg. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw zonnepanelen snel en veilig.

 

De vraag naar zonnepanelen stijgt voortdurend en in Hardenberg zijn er beperkte installatie capaciteiten beschikbaar. Door nu actie te ondernemen en zonnepanelen te kopen, profiteer je van de beschikbare ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Met het kopen van zonnepanelen in Hardenberg, ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

 • Direct een lagere energierekening
 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Snelle en veilige plaatsing in Hardenberg

Zonnepanelen van SamenStromen

SamenStromen werkt met verschillende soorten hoge kwaliteit zonnepanelen.

 

JinkoSolar

JinkoSolar is een van de grootste en meest innovatieve producenten van zonnepanelen ter wereld, en biedt een hoge mate van productkwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Sunpower Performance

Sunpower Performance panelen zijn ontworpen met shinglecellen. Hierdoor bieden ze maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden.

 

Sunpower Maxeon

Sunpower Maxeon is ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement. Uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

 

REC

De REC zonnepanelen hebben en vermogensgarantie tot 92% na 25 jaar. Het is daarom ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

Bij SamenStromen maken we een positieve impact op de wereld. We streven samen naar een groene, zonnige toekomst.

Adviseur Samenstromen

Wie is SamenStromen?

Samen streven we ernaar om de wereld een stuk(je) beter te maken. De producten die wij leveren zijn afkomstig van organisaties die kwaliteit, mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en hier actief aandacht aan besteden.

 

We willen samen optrekken met onze medewerkers en klanten en stap voor stap de uitdagingen die onze tijd met zich meebrengen, het hoofd bieden. We staan voor een goede omgang met elkaar en de wereld.

 

We doen wat we zeggen en staan voor: transparantie, kwaliteit en samen.

Meer weten over SamenStromen.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen Hardenberg

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door het fotovoltaïsche effect. Zonnecellen in de panelen absorberen fotonen (deeltjes lichtenergie) en creëren hierdoor elektrische stroom. Deze stroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom (AC) door middel van een omvormer.

 

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

 • Ze verminderen de energiekosten.
 • Ze verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 • Ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen en zijn milieuvriendelijk.
 • Ze verhogen de waarde van je huis.
 • Ze vereisen weinig onderhoud.

 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het benodigde aantal zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, de beschikbare dakruimte, de efficiëntie van de panelen en de geografische locatie. Een professionele installateur kan je helpen de juiste hoeveelheid te bepalen.

 

Wat is de gemiddelde levensduur van zonnepanelen?

De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 25 tot 30 jaar, maar ze kunnen veel langer meegaan. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 40 jaar.

 

Wat gebeurt er op bewolkte dagen of ’s nachts?

Hoewel zonnepanelen minder energie produceren op bewolkte dagen of ’s nachts, kunnen ze nog steeds elektriciteit genereren. Gedurende de dag accumuleren zonnepanelen energie die kan worden gebruikt wanneer er minder zonlicht is, zoals ’s nachts.

 

Moeten zonnepanelen regelmatig worden onderhouden?

Over het algemeen vereisen zonnepanelen weinig onderhoud. Het wordt aanbevolen om ze af en toe schoon te maken om vuil, stof en bladeren te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met water en een zachte borstel. Daarnaast is het belangrijk om de werking van de zonnepanelen regelmatig te controleren en eventuele problemen te laten verhelpen door een professional.

 

Wat zijn de milieueffecten van zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een schone en duurzame vorm van energieopwekking. Ze stoten geen broeikasgassen uit tijdens het genereren van elektriciteit en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Het productieproces van zonnepanelen heeft weliswaar enige impact, maar dit wordt over het algemeen gecompenseerd door de langdurige energieproductie tijdens hun levensduur.

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of waar twijfel je nog over?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55