• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

De 5 onverwachte voordelen van zonnepanelen

Geplaatst op 9 augustus 2023

Zonnepanelen worden steeds populairder. Veel mensen begrijpen dat we stappen moeten zetten naar een duurzamere toekomst. Wil je bijdragen aan een beter milieu, je eigen groene stroom opwekken en geld besparen? Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen stroom op een duurzame manier op. Maar wist je dat er nog veel meer voordelen zijn? In dit blog delen we 5 onverwachte voordelen van zonnepanelen.

 

1. Verbeterde energiebewustzijn

Zijn jouw zonnepanelen geïnstalleerd? Hoogstwaarschijnlijk stimuleert dat een bewuster energiegebruik. Grote kans dat je het gebruik van energiezuinige apparaten vermindert en bewuster bent van verspilling!

 

2. Energieonafhankelijk

Wat als je niet meer afhankelijk bent van energieleveranciers en hun schommelende tarieven?  Door controle te hebben over je eigen energiegebruik kom je niet alleen financieel gunstiger uit, maar geeft ook een gevoel van voldoening. Je levert namelijk een actieve bijdrage aan de duurzame toekomst die jij voor ogen hebt!

 

3. Waardevermeerdering van je huis

Het besparen van geld is een mooi voordeel, maar zonnepanelen zijn  ook goed voor de waarde van je huis op lange termijn. Huizen met zonnepanelen worden steeds aantrekkelijker voor kopers. Vooral voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop? Dan zijn zonnepanelen een goed idee.

 

4. Technologische innovatie

De toenemende vraag naar zonnepanelen stimuleert de technologische innovatie in de energie-industrie. Onderzoek naar zonnepanelen en de opkomst van thuisbatterijen leiden al tot een vooruitgang in technologische ontwikkelingen. Daarnaast creëert het talloze banen in de energiesector.

 

5. Samen met je buren

Zonnepanelen plaatsen? Doe het samen met je buren! Samen sta je sterker en ben je voordeliger uit. Wanneer jij samen met de buren kiest voor zonnepanelen, kunnen wij efficiënter werken, plannen en inkopen. En dat onverwachte voordeel vloeit terug naar jouw straat.

 

Daarbij betekent samen ook gemak: je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. We komen langs om kennis te maken met jou en de buren, en maken samen een plan op om de zonnepanelen te komen plaatsen. Het zorgt ook nog eens voor eenduidigheid in het straatbeeld: wel zo mooi, dezelfde panelen op alle daken in de straat. En een gezamenlijke interesse zorgt ook voor meer contact en verbinding. Dat stimuleren we natuurlijk graag!

 

Een win-win situatie

Met deze 5 onverwachte voordelen in gedachten, wordt de keuze om zonnepanelen aan te schaffen steeds aantrekkelijker. Het is een win-win situatie voor jou, de gemeenschap en de duurzame toekomst.

 

Stroom jij met ons mee?

✓ Bij ons betaal je pas als de zonnepanelen liggen en jij helemaal tevreden bent.

✓ Onze eigen gecertificeerde monteurs zorgen voor een kundige installatie.

✓ We zijn gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn.

✓ We komen vooraf altijd langs voor kennismaking en advies op maat.

Thuisbatterij

Hoe rendabel is een thuisbatterij?

Geplaatst op 6 mei 2024

Veel huiseigenaren vragen zich af in hoeverre een thuisbatterij op dit moment al rendabel is. In deze blog leggen wij uit hoe.

Lees meer
Netcongestie

Omgaan met netcongestie

Geplaatst op 12 april 2024

Lees meer