• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zonnepanelen op golfplaten dak

kan ook gewoon!

Geplaatst op 3 juli 2023

Zonnepanelen op golfplaten dak

Zonnepanelen op golfplaten dak, dat is weer iets anders dan gewoon een schuin pannendak of plat dak! Speciale beugels worden aan de bestaande schroeven gemaakt, of waar nodig worden nieuwe zogenaamde stokschroeven in het dak gedraaid.

 

zonnepanelen op golfplaten dak

 

zonnepanelen op golfplaten dak

 

zonnepanelen op golfplaten dak

 

zonnepanelen op golfplaten dak

 

 

Onze zonnepanelen

Onze hoge kwaliteit zonnepanelen worden gemaakt door REC uit Noorwegen. We hebben onder andere gekozen voor deze panelen omdat ze een optimaal rendement geven, ook als het bewolkt is. Verder interessant: de panelen zijn loodvrij (goed voor het milieu) en hebben een vermogensgarantie tot wel 92% na 25 jaar. REC heeft dan ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

 

Zonnepanelen afwijkende vorm

Met onze ervaring in het ontwerpen, leveren en installeren van zonnepanelen op maat, hebben we al vele klanten geholpen met hun specifieke wensen. Of het nu gaat om een woning met een afwijkende vorm, of een bedrijfspand met een uniek dakontwerp, wij vinden altijd de beste oplossing.

 

Contact

Ben je op zoek naar zonnepanelen met een afwijkende vorm? Neem dan contact op met SamenStromen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen en adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. We komen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je langs, zodat we echt advies op maat kunnen geven!

 

We plaatsen zonnepanelen in AmersfoortApeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld in HooglandWenum-Wiesel of Vathorst. En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken! 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten op sociale media:
LinkedIn
Instagram
Facebook

Thuisbatterij

Hoe rendabel is een thuisbatterij?

Geplaatst op 6 mei 2024

Veel huiseigenaren vragen zich af in hoeverre een thuisbatterij op dit moment al rendabel is. In deze blog leggen wij uit hoe.

Lees meer
Netcongestie

Omgaan met netcongestie

Geplaatst op 12 april 2024

Lees meer