• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zonnepanelen in Hoogland

Liggen ze straks ook bij jou?

Zonnepanelen in Hoogland

Steeds meer inwoners uit Hoogland kiezen voor duurzame manieren om hun energie op te wekken. Met name zonnepanelen zijn populair vanwege het hoge rendement. De gemeente Amersfoort zelf moedigt dit soort stappen aan: Amersfoort wil namelijk in 2030 een gemeente zijn zonder CO2-uitstoot.

 

Specialisten tillen zonnepaneel Zonnepanelen

Eenvoudig zonnepanelen regelen in Hoogland

SamenStromen is een initiatief uit Amersfoort dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wil maken, ook in Hoogland. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Financieel voordeel door je wijk te betrekken

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde straat tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jullie profiteren. Dus kies je sámen met de buren uit Hoogland voor zonnepanelen? Dan zijn je aanschafkosten lager en is de terugverdientijd korter.

 

2 Je hoeft zelf vrijwel niets te doen
Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Daarna regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven SamenStromen
Met SamenStromen kies je voor een partij die van samenwerken houdt. We blijven graag betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen, bijvoorbeeld met een laadpaal voor de elektrische auto. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met een eventuele accu. Dan komen we bij je langs wanneer thuisbatterijen de standaard worden.

De zonnepalen van SamenStromen

Onze hoge kwaliteit zonnepanelen komen uit Noorwegen. We hebben onder andere gekozen voor deze panelen omdat ze een optimaal rendement geven, ook als het bewolkt is. Verder interessant: de panelen zijn loodvrij (goed voor het milieu) en hebben een vermogensgarantie tot wel 92% na 25 jaar. Ze hebben dan ook niet voor niets in 2020 de InterSolar Award gewonnen.

 

Hoogland en zonnepanelen

In Hoogland heb je geen vergunningsplicht, dus heb je geen omgevingsvergunning nodig voor de plaatsing van zonnepanelen. We kunnen dus zo aan de slag!

 

Contact

Wil je meer weten over het plaatsen van zonnepanelen in Hoogland? Nodig onze adviseur uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij nemen iets lekkers mee voor bij de koffie.

 

We plaatsen zonnepanelen in Amersfoort, Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld in Hoogland, Wenum-Wiesel of Vathorst. En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken! 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten op sociale media:
LinkedIn
Instagram
Facebook

Meer weten over zonnepanelen in Hoogland?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Contact
Bart Bartelds
Bart Bartelds Adviseur Regio Amersfoort T. 033 2087 555