• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonnepaneel montage Apeldoorn

Liggen ze straks ook bij jou?

Zonnepaneel montage Apeldoorn

In Apeldoorn kiezen steeds meer inwoners voor duurzame manieren om energie op te wekken. Met name zonnepanelen zijn populair vanwege het hoge rendement. Apeldoorn zelf moedigt dit soort stappen aan: Apeldoorn wil namelijk in 2050 energieneutraal en aardgasvrij zijn. Vanuit diezelfde duurzaamheidsgedachte en vanwege jarenlange ervaring in Amersfoort, besloot SamenStromen een nieuwe vestiging te openen in Apeldoorn om hieraan bij te dragen. SamenStromen verzorgt nu kundige zonnepaneel montage Apeldoorn en omgeving, zoals Wenum-Wiesel, Beekbergen en Uddel.

 

Specialisten tillen zonnepaneel Zonnepanelen

Zonnepanelen Apeldoorn

SamenStromen is een initiatief uit Amersfoort dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wil maken met persoonlijke, kundige montage. De service is uitgebreid naar Apeldoorn en wordt gedragen door lokale adviseurs en monteurs. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken en willen dit samen met de inwoners van Apeldoorn doen. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Financieel voordeel door je wijk te betrekken

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde straat tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jullie profiteren. Dus kies jij sámen met de buren voor zonnepanelen? Dan zijn onze aanschafkosten lager en is de terugverdientijd korter. Door dezelfde zonnepanelen ziet de straat er mooier uit en merk je meer verbinding met de buren door een gezamenlijke interesse. Alleen maar voordelen!

 

2 We doen het voor je op maat

We geven persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak, hiervoor komen we graag langs om kennis te maken. Daarna regelen we alles voor jullie: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven SamenStromen
Met SamenStromen kies je een lokale partij die van samenwerken houdt. We blijven betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen, bijvoorbeeld met een laadpaal voor de elektrische auto. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met een eventuele accu. Dan komen we bij je langs wanneer thuisbatterijen de standaard worden.

De zonnepalen van SamenStromen

Onze hoge kwaliteit zonnepanelen komen uit Noorwegen en worden gemaakt door REC. We hebben onder andere gekozen voor deze panelen omdat ze een optimaal rendement geven, ook als het bewolkt is. Verder interessant: de panelen van REC zijn loodvrij (goed voor het milieu) en hebben een vermogensgarantie tot wel 92% na 25 jaar. Ze hebben dan ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

Contact

Wil je meer weten over zonnepaneel montage Apeldoorn? Nodig onze adviseur uit voor een persoonlijk adviesgesprek om kennis te maken. Wij nemen iets lekkers mee voor bij de koffie.

 

We plaatsen zonnepanelen in Amersfoort, Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld in Hoogland, Wenum-Wiesel of Vathorst. En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken! 

 

Blijf op de hoogte van onze projecten op sociale media:
LinkedIn
Instagram
Facebook

Meer weten over zonnepaneel montage Apeldoorn?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Contact
Adviseur zonnepanelen Bart Bartelds
Bart Bartelds Adviseur Regio Apeldoorn T. 055 203 41 70