• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zonnepanelen samen met buren

De energieprijzen zijn enorm gestegen. Dat heeft geleid tot een grotere vraag naar zonnepalen. Logisch, want met de huidige hoge kosten heb je je investering eerder terugverdiend en ga je sneller profiteren van gratis stroom. Bovendien, wanneer je je eigen energieleverancier bent, ben je minder afhankelijk van factoren die buiten je controle liggen. En een beetje zelfvoorzienendheid in deze tijd is best prettig.

 

Met je wijk aan de zonnepanelen

Mocht je nog geen panelen op je dak hebben liggen, dan is dit een goed instapmoment. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit van zonnepanelen is de laatste jaren flink verbeterd. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, of samen met je buren. Dan is de terugverdientijd namelijk nóg korter. Want wanneer je je wijk betrekt, levert dat bij ons korting op voor iedereen die meedoet. Bijkomend voordeel? Alle deelnemers in de straat hebben dezelfde panelen op het dak liggen, dat ziet er wel zo mooi uit. Heb je vragen, bijvoorbeeld over de investering of de panelen, laat het weten. SamenStromen helpt je graag aan alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken.

 

Expertise uit Amersfoort

SamenStromen bestaat uit een team van ervaren mensen. Er staat dus niet alleen een installateur voor je klaar, maar ook iemand die je alles kan vertellen over het rendement van zonnepanelen en hoe je hier het meeste van profiteert. In het voortraject vinden we het niet meer dan normaal dan dat we langskomen om je op de hoogte te stellen van alle ins en outs.

 

Zelf stroom opwekken, ongeacht de vorm van je dak

Zie je het al zitten? Zelf stroom opwekken en besparen op je energiekosten? Of maak je je zorgen over de vorm of ligging van je dak? No worries. We zijn wel wat gewend. Voor vrijwel elke situatie is er een geschikte oplossing. SamenStromen denkt met je mee.

 

De kracht van SamenStromen met je buren

Onze naam verklapt het al. We geloven in ‘samendoen’. Het cliché is namelijk waar: samen sta je sterker. En wees eerlijk, samen zijn de meeste dingen ook mooier. Zélfs zoiets onromantisch als zonnepanelen aanschaffen. Je trekt toch even samen op om iets goeds te doen, en daar wordt de maatschappij volgens ons alleen maar beter van. Het goede nieuws: jij en je buren profiteren van ons idealistische inborst. Het voordeel dat wij hebben doordat we efficiënter kunnen werken, plannen en inkopen laten we terugvloeien naar jullie. Dus ben je benieuwd naar onze transparante offerte, laat het weten.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Elk huis is tenslotte anders. We adviseren je graag.

Contact
Florian
Florian de Graaf Adviseur

SamenStromen levert alle producten op het gebied van zonne-installaties.

Energie oplossingen
energie oplossingen