• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Je eigen energievoorziening

Zelfvoorzienend zijn is een wens van veel mensen. Vooral als het gaat om het voorzien in je eigen energie. Superfijn om niet meer afhankelijk te zijn van grote bedrijven en hun diensten en producten. Zeker nu energieprijzen stijgen. Je eigen energievoorziening is makkelijker dan je denkt.

 

Mogelijkheden

Je kunt zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie door middel van:

  1. Zonnepanelen
  2. Windmolen
  3. Windwokkel
  4. Zonneboiler
  5. Warmtepomp

 

Een grote groep mensen kiest voor zonnepanelen vanwege het hoge rendement. SamenStromen biedt kwalitatieve Europese panelen, inclusief installatie en service, tegen scherpe prijzen. De prijs wordt nog interessanter wanneer je de panelen laat plaatsen bij jou én je buren. Dat betekent lagere aanschafkosten en dus een hoger rendement. Kortom: doe het samen en creëer een win-winsituatie.

 

Zelfvoorzienend zijn in Amersfoort en Apeldoorn

Ook in Amersfoort maken veel huishoudens gebruik van zonnepanelen. Daarnaast is er een deel dat thuis energie opwekt met een windmolen of een windwokkel. Want wist je dat je ook als particulier een windmolen kunt aanschaffen om zelfvoorzienend te zijn? SamenStromen helpt klanten in Amersfoort en Apeldoorn graag kiezen voor de energieopwekker die het beste bij ze past.

 

Thuis accu’s om energie op te slaan

SamenStromen doet er alles aan om je te kunnen voorzien van eigen energievoorziening. Er worden meerdere mogelijkheden aangeboden om dit te realiseren. Naast het plaatsen, schoonmaken en onderhouden van de gewenste energie opwekker, blijven we door ontwikkelen. Benieuwd? Wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden van goede stroomopbrengst.

 

Zelf je energie opwekken wordt nog interessanter als je die energie ook op kunt slaan. Neem zonnepanelen. Overdag en in de zomer wek je de meeste energie op, maar je gebruikt de meeste energie ’s avonds en in de winter. Kortom; je wilt je opgewekte stroom gebruiken wanneer dat nodig is. Energie opslaan is dé stap naar de toekomst. Er bestaan tegenwoordig al thuisaccu’s of thuisbatterijen, maar deze zijn duur en slaan energie alleen voor korte tijd op. SamenStromen is bezig met de ontwikkeling van een betere oplossing. Tot die tijd maken we je zonnesysteem al zoveel mogelijk klaar voor een eventuele accu. Interesse in een thuisbatterij om zonne-energie op te slaan? Houdt ons dan in de gaten voor de ontwikkelingen.

 

Besparen met SamenStromen

SamenStromen helpt je graag om zelfvoorzienend te zijn. Zoals je hebt gezien zijn er verschillende energieopwekkers voor particulieren. SamenStromen gelooft het meest in zonnepanelen, maar we houden onze blik open en blijven door ontwikkelen. Zo kunnen we je ook in de toekomst van de beste oplossingen voorzien. Benieuwd? Wij gaan graag met je in gesprek.

 

We plaatsen zonnepanelen in Amersfoort, Apeldoorn en omgeving. Bijvoorbeeld in Hoogland, Wenum-Wiesel of Vathorst. En wist je dat zonnepanelen plaatsen met de buren voordeliger is? Dat zorgt ook voor een mooiere straat! Ook voor daken met een afwijkende vorm bedenken we een oplossing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek, zodat we samen de wereld een stukje groener maken!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Elk huis is tenslotte anders. We adviseren je graag.

Contact
Maarten-Jan
Maarten-Jan Groen

SamenStromen levert alle producten op het gebied van zonne-installaties.

Energie oplossingen
Laadpalen bij huis