• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Is nul op de meter haalbaar?

Geplaatst op 1 december 2021

Helemaal zelfvoorzienend worden in stroom: het kan. Al is nul op de meter niet zomaar voor elke woning haalbaar. Flink omlaag in energiekosten is dat sowieso wél! We denken met je mee.

 

Een nul-op-de-meterwoning is een energieneutrale woning. Dit houdt in dat een woning over het hele verbruiksjaar gezien net zoveel of zelfs meer energie verbruikt als dat er lokaal op een duurzame manier wordt opgewekt.

 

Een nul-op-de-meterwoning levert je als bewoner vanzelfsprekend een flinke besparing op. Stel je voor: een rekening van nul euro voor de energieleverancier. In deze tijd waarin woonlasten flink stijgen en de kosten voor gas de pan uit rijzen, is dat natuurlijk interessant.

 

Zelfvoorzienend worden in stroom: het kan! Al leert de realiteit dat het niet voor elke woning haalbaar is. Zo heeft het te maken met de isolatie van je huis, met de beschikbare ruimte voor zonnepanelen en de mogelijkheden voor een warmtepomp.

 

Flink omlaag in energiekosten, dat is sowieso voor iedereen te realiseren. En makkelijker dan je denkt! We denken graag met je mee over wat hoe je in jouw woonsituatie zelfvoorzienend kan worden óf zoveel mogelijk kunt besparen.

Afbouw salderingsregeling zonnepanelen

Salderingsregeling wordt afgeschaft in 2027: wat betekent dat voor mensen met zonnepanelen?

De afbouw van de salderingsregeling houdt veel consumenten bezig.

Lees meer
Thuisbatterij

Hoe rendabel is een thuisbatterij?

Veel huiseigenaren vragen zich af in hoeverre een thuisbatterij op dit moment al rendabel is. In dit blog leggen wij uit hoe.

Lees meer