• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

SamenStromen Amersfoort

Gewoon bij jou in de buurt

Contact

Wij zijn SamenStromen Amersfoort

SamenStromen Amersfoort (voorheen Zonnet/DHI Techniek) is jouw leverancier voor zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen of een dynamisch energiecontract. Gewoon bij jou in de buurt! Met onze lokale vestiging en adviseurs en installateurs, hebben we al veel huizen in de regio Amersfoort verduurzaamd. Even kennismaken? Bel of mail ons, of kom langs voor een kop koffie in ons kantoor aan de Siliciumweg 3.

Maak kennis met het team van Amersfoort

Onze mensen

Bart Bartelds

Adviseur SamenStromen 033 208 75 55

Bert van Veen

Adviseur energieplan 033 - 2087 555

Hans

Hans Drijfhout

Directeur Amersfoort 033 - 2087 555

Maarten-Jan

Maarten-Jan Groen

Adviseur SamenStromen 033 2087 555

Florian

Florian de Graaf

Adviseur zakelijke markt 033 - 2087 555

collega's samenstromen

Onderdeel van SamenStromen

Wij zijn met ons lokale kantoor onderdeel van SamenStromen, een organisatie met 5 vestigingen. Dat is een voordeel voor jou! We garanderen niet alleen korte lijnen en persoonlijk contact, maar ook een groot productaanbod. Zo kunnen we namelijk scherper inkopen en dus concurrerend blijven, hebben we meer kennis en kunnen we bepaalde zaken overkoepelend organiseren zoals marketing, administratie, IT en inkoop. En zo kunnen we ons vanuit ons kantoor in Amersfoort nog meer richten op jou, als onze klant.

Voordelen van SamenStromen Amersfoort

Thuisbatterij
  • Lokale adviseurs en installateurs
  • 12+ jaar ervaring
  • 75.000 zonnepanelen geïnstalleerd
  • 15.000 daken voorzien van zonne-energie
  • Klanten waarderen ons met een 4,9/5

Reviews

SamenStromers aan het woord

Een prima persoonlijke benadering en keurig alle afspraken op tijd nagekomen. Ook het creatief meedenken m.b.t. het fraai wegwerken van de bekabeling verdient een pluim. En ook nog eens vakkundige monteurs die netjes werken en geen troep achterlaten. Bedankt!
SamenStromen heeft me fantastisch geholpen. Adviseur Hans heeft me met een technisch onderlegd energieplan overtuigd. Een goede prijs, tijdige opvolging van advies, planning en uiteindelijk montage deze week maakt mij een zeer tevreden klant. Volgende stap is het dynamische energie contract en een batterij van SamenStromen om in de zomer mijn eigen zonnestroom op te slaan en in de winter op een goedkoop moment energie in te kopen. Mijn volgende auto wordt zeker ook elektrisch, dus dan komt er ook een laadpaal van deze club. Al met al super tevreden en van harte aanbevolen.
Goed advies van de verkoper en denkt goed mee. Monteurs werken erg netjes, denken mee en ruimen alles netjes op. Wij zijn blij met de keus voor samenstromen. Is niet de goedkoopste maar het verschil in afwerking ect. is duidelijk zichtbaar met vergelijking panelen in de buurt.

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of heb je vragen?

We bellen je graag of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55

SamenStromen Amersfoort

Siliciumweg 3

3812 SV Amersfoort