• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zonnet

Zonnet

Sinds 2014 is Zonnet een begrip in de regio Amersfoort. Het is onze drijfveer om mensen op een laagdrempelige manier mee te nemen in de energietransitie.

 

Zonnet geeft hierbij niet alleen advies over wat je nu nodig hebt, maar kijkt ook samen met jou naar wat er nodig is in de toekomst. Dit doen wij vanuit kwaliteit en aandacht.

 

Zonnet is een lokale/regionale partij met eigen personeel uit de regio. Wij bieden onze klanten: Korte lijnen, prettig contact, bezoek aan huis van een adviseur en montage door eigen monteurs.

 

Wij zijn een vertrouwde naam en onze mensen zijn een vertrouwd gezicht naar onze klanten. Dat regionale karakter zal ook niet meer verdwijnen.

 

Een van de belangrijkste pijlers van Zonnet is persoonlijk contact. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek en kijken wij naar jouw wensen en de beste oplossingen voor jou.

  • Korte lijnen
  • Persoonlijk contact
  • Eigen monteurs

Zonnet onderdeel van SamenStromen

Zonnet is officieel partner van SamenStromen, hiermee maken wij samen het verschil in duurzame energie. Met deze samenwerking kunnen zowel Zonnet als SamenStromen hun klanten nog beter van dienst zijn. Daar pluk jij de vruchten van!

 

Naast de kracht van een lokale partij zijn er ook veel voordelen te noemen om onderdeel te worden van een grote partij zoals SamenStromen. Namelijk, we staan sterker, we hebben meer slagkracht, we kunnen scherper inkopen en dus concurrerend blijven, we hebben nog meer kennis en we kunnen bepaalde zaken overkoepelend organiseren zoals marketing, administratie, IT en inkoop. Hierdoor kunnen we op onze vestiging meer tijd besteden aan onze klanten en staan we sterker dan alleen. En dat is ook weer winst voor onze klanten.

 

Laat het nu ook nog eens enorm klikken met alle verschillende partijen binnen SamenStromen! We hebben een hele goede samenwerking en we stuwen elkaar naar nog betere oplossingen en nog betere dienstverlening. Al met al een winst voor Zonnet maar nog belangrijker: Een winst voor onze klanten!

 

Wat Zonnet doet

Zonnet neemt haar klanten mee op weg naar de toekomst. Een toekomst waarbij de energiebehoefte voornamelijk wordt voorzien door zonnepanelen.

 

Zonnet staat voor je klaar om daar alles voor te regelen: van zonnepanelen en het schoonmaken en onderhouden daarvan, maar ook laadpalen voor elektrische auto’s.

 

Zonnet biedt je een zorgeloze overstap naar zonnepanelen met een lange levensduur en goede stroomopbrengst.

Fijne, zeer goede ervaring. Voor een offerte komen ze persoonlijk langs, daar kan je goed overleggen over wat je wilt en je een beeld vormen over de mogelijkheden. Offerte daarna snel binnen. Als je daarna nog dingen wilt wijzigen aan de offerte is dat ook snel geregeld zonder problemen. Alles is netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Zelfs 5 a 6 maanden eerder dan aangegeven omdat er nog een plekje vrij was!

Zonnet zonnepanelen

Wil je met je huishouden of bedrijf besparen op energiekosten en bijdragen aan duurzaamheid? Wek dan je eigen stroom op met zonnepanelen. Afhankelijk van de ruimte op je dak en het stroomgebruik, kun je mogelijk zelfs helemaal zelfvoorzienend worden als het om stroom gaat.

Direct besparen en opbrengstgarantie

Natuurlijk zijn zonnepanelen een investering. Maar wel een hele slimme! Doordat je zelf stroom opwekt, gaat je energierekening flink omlaag. Bovendien zijn de afgelopen jaren de prijzen van zonnepanelen fors gedaald en is de kwaliteit sterk verbeterd.

 

Met een zonne-installatie van Zonnet heb je de kosten er al na zo’n zes à zeven jaar uit. Terwijl zonnepanelen een product- en vermogensgarantie hebben tot wel 35 jaar! Dit betekent dat je per direct een ruim rendement op je investering hebt in tegenstelling tot het rendement op je spaargeld. Bedenk ook dat de energieprijzen in de toekomst vooral zullen stijgen. Dat voordeel komt er nog bovenop.

Zonnepanelen Amersfoort

Ben je woonachtig in Amersfoort en ben je op zoek naar zonnepanelen? Zonnet begeleidt en ontzorgt je in het hele traject naar zonnepanelen in Amersfoort. Dat begint met een advies op maat, want ieder dak is anders.

 

We schetsen het ideale scenario voor jouw specifieke woning of bedrijfspand en maken een voorberekening van wat je kunt verwachten. Vervolgens leveren we de zonne-installatie voor je op, van de panelen op het dak tot de juiste omvormer en de kabel naar de meterkast.

 

Daarnaast regelen we ook randzaken zoals het aanmelden bij de netbeheerder en het terugvragen van de BTW. En zorgen we desgewenst voor onderhoud en schoonmaak. Kortom: je hebt nergens omkijken naar.