• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Laadpalen Veenendaal

Slim opslaan

Hoe slim kan een laadpaal zijn? Met een laadpaal bij je huis in Veenendaal laad je snel en goedkoop jouw elektrische- of hybride auto op. Je slimme laadpaal weet precies wanneer de tarieven gunstig zijn en kiest voor jou de goedkoopste periode om je auto op te laden. Hierdoor betaal je nooit te veel voor een volle accu.

 • Laad bijna 5x sneller op dan bij openbare laadpalen
 • Opladen aan je eigen laadpaal
 • Geeft maximaal vermogen aan je auto
Dynamisch energiecontract

Eigen laadpaal in Veenendaal?

Steeds meer mensen hebben een elektrische- of hybride auto. Daardoor zijn de laadpalen in Veenendaal ook steeds vaker bezet. Wil jij zorgeloos rijden en geen laadstress? Met SamenStromen heb je jouw laadpaal in Veenendaal eenvoudig geregeld. Wij helpen je in 3 stappen naar een eigen laadpaal.

 


 1. Plan een gratis adviesgesprek bij jou aan huis

 2. Betaal pas als je helemaal tevreden bent over je laadpaal/li>
 3. Start met het opladen van je auto/li>

Eigen laadpaal thuis in Veenendaal

Met een eigen laadpaal heb je altijd plek om je auto op te laden en geen gedoe met laadpalen die al in gebruik zijn. Geen stress van én naar thuis.

 

De laadpalen van SamenStromen zijn goed beveiligd. Met een elektrische sleutel in de vorm van een laadpas ben je ervan verzekerd dat andere mensen jouw laadpaal niet kunnen gebruiken.

 

Voordelen van een eigen laadpaal in Veenendaal

Er zijn verschillende voordelen voor een laadpaal bij jou thuis:

 • Geen laadstress
 • Opladen wanneer jij dit wil
 • Minder betalen dan bij een publieke laadpaal

Onze laadpaal

Bij SamenStromen bieden we een topmerk laadpaal aan, met een optimale balans tussen kwaliteit en opbrengst.

Dit is ons merk:

Easee laadpaal

De Zaptec Go laadpaal

 • Geschikt voor alle elektrische auto's

 • 5 jaar garantie

 • 80% kleiner en lichter dan vergelijkbare opladers op de markt

 • Tot drie opladers op dezelfde locatie

 • Duurzaam gebouwd in Noorwegen

Laadpaal kopen in Veenendaal

Wil je meer grip op je eigen energievoorziening? Koop een laadpaal en krijg je eigen oplaadstation thuis in Veenendaal.

 

Met het kopen van een laadpaal ben je onafhankelijk van openbare laadpalen in Veenendaal. Ook heb je minder hoge kosten en geen stress of je wel genoeg in je auto hebt zitten, bij het wegrijden vanaf huis.

 

Met je eigen laadpaal, heb je altijd de garantie dat jouw auto volledig is opgeladen in de ochtend. Je betaalt nooit meer dan de huidige stroomprijzen of laadt je auto gratis op met je eigen zonnepanelen.

 

Laadpaal installeren in Veenendaal

Je laadpaal weet wat hij doet. Wij weten dat ook. SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van laadpalen in Veenendaal. We helpen je bij het kopen en installeren van je laadpaal. Onze installateurs komen uit de buurt en kennen Veenendaal daardoor goed.

 

Met het kopen van een laadpaal ga je voor een duurzame toekomst met schone energie.

 

Laadpaal met zonnepanelen

Samen met jou maken we een energieplan en lopen we de oplossingen langs om te zien wat goed bij jouw situatie past. Ga je elektrisch rijden en schaf je een laadpaal aan? Dat is een goed moment om over zonnepanelen na te denken. Door de aanschaf van een laadpaal stijgt je stroomverbruik, maar met zonnepanelen beperk je dit weer.

 

Daarnaast zorgen zonnepanelen ervoor dat je je auto goedkoop oplaadt, wanneer de zon schijnt. Die stroom kost je namelijk niets en is duurzaam.

 

Alles in één keer regelen of stap voor stap? Jij bepaalt het tempo.

Waarom SamenStromen?

 • 12+ jaar ervaring
 • 75.000 zonnepanelen geinstalleerd
 • 15.000 daken voorzien van zonne-energie
 • Klanten waarderen ons met een 4,9/5
 • We werken met lokale installateurs

Veelgestelde vragen over laadpalen

Welke type laadpaal heb ik nodig voor mijn elektrische auto?

De keuze voor het type laadpaal hangt af van de laadsnelheid die je wenst, rijgedrag en het type auto. SamenStromen helpt je met persoonlijk advies om de juiste laadpaal te kiezen. Zo weet je zeker dat je een laadpaal kiest die het beste past bij jou.
Meestal worden laadpalen in drie categorieën verdeeld: normaal laden (tot 3.7 kW), snelladen (7-22 kW) en snelladen (30 kW en hoger). Raadpleeg de handleiding van je auto om de juiste laadspecificaties te vinden.

Heb ik een speciale elektriciteitsaansluiting nodig voor een laadpaal?

Niet altijd. Veel laadpalen kunnen worden aangesloten op de bestaande elektriciteitsaansluiting, maar in sommige gevallen is een upgrade van de elektriciteitsaansluiting nodig om hogere laadsnelheden te ondersteunen.

Kan ik een laadpaal meenemen als ik verhuis?

Ja, je kunt je laadpaal meenemen als je verhuist. SamenStromen zorgt ervoor dat de laadpaal professioneel wordt gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd bij je nieuwe woning. Zo blijf je overal profiteren van je eigen laadoplossing.

Hoe lang duurt het om mijn auto op te laden?

De laadtijd hangt af van de capaciteit van de laadpaal en de batterij van je auto. Over het algemeen geldt: hoe hoger de laadsnelheid van de paal, hoe sneller je auto wordt opgeladen.

Kan ik de laadpaal gebruiken voor meerdere elektrische auto’s?

Ja, veel laadpalen zijn geschikt voor het opladen van meerdere auto’s. Wel kan dit de laadsnelheid beïnvloeden. SamenStromen helpt je graag bij de beste oplossing voor jouw specifieke situatie, zodat je meerdere voertuigen efficiënt kunt opladen.

Kan ik de laadpaal op afstand bedienen?

Ja, onze laadpalen zijn gekoppeld aan de Easee App. Met deze app kun je de status van de lader controleren, de laadsnelheid aanpassen, laadsessies plannen en nog veel meer. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of waar twijfel je nog over?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55