• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf

Is nul op de meter haalbaar?

Geplaatst op 1 december 2021

Helemaal zelfvoorzienend worden in stroom: het kan. Al is nul op de meter niet zomaar voor elke woning haalbaar. Flink omlaag in energiekosten is dat sowieso wél! We denken met je mee.

 

Een nul-op-de-meterwoning is een energieneutrale woning. Dit houdt in dat een woning over het hele verbruiksjaar gezien net zoveel of zelfs meer energie verbruikt als dat er lokaal op een duurzame manier wordt opgewekt.

 

Een nul-op-de-meterwoning levert je als bewoner vanzelfsprekend een flinke besparing op. Stel je voor: een rekening van nul euro voor de energieleverancier. In deze tijd waarin woonlasten flink stijgen en de kosten voor gas de pan uit rijzen, is dat natuurlijk interessant.

 

Zelfvoorzienend worden in stroom: het kan! Al leert de realiteit dat het niet voor elke woning haalbaar is. Zo heeft het te maken met de isolatie van je huis, met de beschikbare ruimte voor zonnepanelen en de mogelijkheden voor een warmtepomp.

 

Flink omlaag in energiekosten, dat is sowieso voor iedereen te realiseren. En makkelijker dan je denkt! We denken graag met je mee over wat hoe je in jouw woonsituatie zelfvoorzienend kan worden óf zoveel mogelijk kunt besparen.

zonnepanelen

Alles wat je moet weten over de salderingsregeling

Geplaatst op 24 oktober 2023

De overheid is van plan om de salderingsregeling vanaf 1 januari 2025 af te bouwen. Hoe dit precies werkt leggen we hier uit. Want ook als de salderingsregeling wordt afgebouwd, blijft investeren in zonnepanelen een goed idee.

Lees meer
Afbouw salderingsregeling zonnepanelen

Afbouw van de salderingsregeling hoogstwaarschijnlijk uitgesteld

Geplaatst op 4 oktober 2023

De afbouw van de salderingsregeling houdt veel consumenten bezig.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een moderne meterkast?

Geplaatst op 25 september 2023

In deze blog gaan we dieper in op waarom de meterkast zo belangrijk is bij het installeren van zonnepanelen.

Lees meer