• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien
Zwolle zonnepanelen

Zonnepanelen installeren?

Snel en veilig op jouw dak

 

Bespaar direct op je energiekosten

 • Binnen 4 tot 6 weken op jouw dak
 • Wij regelen de subsidies voor je
 • Bespaar direct na installatie
Naam
Hidden
Hidden

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw zonnepanelen snel en veilig.

 

Met het kopen van zonnepanelen ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

Waarom zonnepanelen installeren

De vraag naar zonnepanelen stijgt voortdurend en er zijn beperkte installatie capaciteiten beschikbaar. Door nu actie te ondernemen en zonnepanelen te kopen, profiteer je van de beschikbare ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Met het installeren van zonnepanelen ga je voor een duurzame toekomst voor jezelf en voor anderen. Nadat jouw zonnepanelen zijn geïnstalleerd start je direct met het verdienen aan de zon.

 

Wacht niet te lang en verdien vandaag nog aan de zon en verlaag je energierekening.

Voorbereiding zonnepanelen installeren

Voordat je zonnepanelen laat installeren, is het belangrijk om de nodige voorbereidingen te treffen. SamenStromen staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

 

Onze experts maken eerst een grondige analyse om te bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en welk type het beste bij jouw situatie past. Ook zullen we de geschiktheid van je dak evalueren en eventuele obstakels identificeren. Hiermee zorgen wij dat jij het maximale rendement uit je zonnepanelen haalt.

 

Op basis hiervan stellen we een maatwerkplan op voor de installatie van jouw zonnepanelen.

Netcongestie

Zonnepanelen op je dak

Het dak van je huis biedt een uitstekende locatie om zonnepanelen te plaatsen en zo optimaal gebruik te maken van zonne-energie.

 

SamenStromen zorgt ervoor dat de zonnepanelen stevig en veilig op je dak worden geïnstalleerd, met oog voor detail en vakmanschap. We zorgen er ook voor dat de zonnepanelen esthetisch in het ontwerp van je huis passen.

 

Tenslotte zorgen wij dat jouw zonnepanelen zo veel mogelijk gebruik maken van de zon, het hele jaar door, voor het maximale rendement.

Zonnepanelen plaatsen

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering in een duurzame toekomst. Onze experts zorgen voor een vlotte installatie, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën.

 

We streven naar een zo kort mogelijke installatietijd, zodat je snel kunt beginnen met besparen op je energierekening en bijdraagt aan een schoner milieu.

Zonnepanelen bijplaatsen

Als je al zonnepanelen hebt geïnstalleerd en overweegt om meer panelen toe te voegen, ben je bij SamenStromen aan het juiste adres. We kunnen naadloos nieuwe zonnepanelen integreren in je bestaande systeem, zodat je nog meer groene energie kunt opwekken. Dit is een slimme stap om je energieopbrengst te vergroten en je ecologische footprint te verkleinen.

 

Met het kopen van zonnepanelen bij SamenStromen ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om zonnepanelen te plaatsen en te profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door het fotovoltaïsche effect. Zonnecellen in de panelen absorberen fotonen (deeltjes lichtenergie) en creëren hierdoor elektrische stroom. Deze stroom wordt vervolgens omgezet naar wisselstroom (AC) door middel van een omvormer.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het benodigde aantal zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, de beschikbare dakruimte, de efficiëntie van de panelen en de geografische locatie. Een professionele installateur kan je helpen de juiste hoeveelheid te bepalen.

Wat is de gemiddelde levensduur van zonnepanelen?

De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 25 tot 30 jaar, maar ze kunnen veel langer meegaan. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen ligt tussen de 25 en 40 jaar.

Moeten zonnepanelen regelmatig worden onderhouden?

Over het algemeen vereisen zonnepanelen weinig onderhoud. Het wordt aanbevolen om ze af en toe schoon te maken om vuil, stof en bladeren te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met water en een zachte borstel. Daarnaast is het belangrijk om de werking van de zonnepanelen regelmatig te controleren en eventuele problemen te laten verhelpen door een professional.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

 • Ze verminderen de energiekosten.
 • Ze verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
 • Ze verminderen de uitstoot van broeikasgassen en zijn milieuvriendelijk.
 • Ze verhogen de waarde van je huis.
 • Ze vereisen weinig onderhoud.
Adviseur energie

Grip op je energie met het energieplan

Het totaalplaatje van het verduurzamen van jouw woning is ons uitgangspunt. Daarom hebben wij het energieplan in het leven geroepen.

Met een energieplan op maat nemen we je stapsgewijs mee bij het verduurzamen van je huis doormiddel van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, dynamische energiecontract, slimme software, isoleren, verwarmen en koelen.

Zo zorgen we ervoor dat de verduurzaming van je huis toekomstbestendig is.