• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Fronius omvormer met BYD thuisbatterij

Perfecte combinatie

BYD / Fronius

Dit Chinees/Europees systeem is ideaal voor wie behoefte heeft aan een robuustere driefasige oplossing. Het is snel te installeren en eenvoudig uit te breiden. Met een opslagcapaciteit van 11 kWh biedt deze optie een krachtige oplossing, geschikt voor klanten met hogere energiebehoeften of die in de toekomst gemakkelijk willen uitbreiden. Het is bovendien een slimme combinatie wanneer je kiest voor een hybride Fronius omvormer en slimme aansturing van je elektriciteit naar gebruikers, batterijen, laadpalen of thermische oplossingen. De installatie is relatief eenvoudig, wat het een goede keuze maakt voor zowel nieuwe als bestaande systemen.

BYD thuisbatterijen

BYD is een merk dat kwalitatieve thuisbatterijen produceert. ‘Build Your Dreams’ dit bedrijf positioneert zich vooral als groen merk dat streeft naar een duurzame toekomst door zoveel mogelijk op elektrische systemen in te zetten. BYD produceert batterijen voor smartphones en laptops, auto’s en dus ook thuisbatterijen. Ze zijn vooral populair vanwege hun battery box thuisbatterij, die je op omvormers van verschillende merken kan aansluiten en waarbij individuele modules aan elkaar geschakeld worden.

Fronius omvormer

Met de Fronius omvormer kan je zelf op een duurzame en voordelige manier stroom opwekken. De hybride omvormer werkt perfect samen met de BYD thuisbatterij, waardoor jouw zelf opgewekte zonne-energie ook ’s nachts gebruikt kan worden voor stroom, verwarming, koeling en e-mobiliteit. De Fronius GEN24 beschikt over het PV Point, een geïntegreerde basisnoodstroomvoorziening.

 

Het slimme ontwerp van het apparaat, in combinatie met onze intelligente software, zorgt voor een snelle en flexibele installatie en maximaliseert de opbrengst, zelfs wanneer de zonnepanelen in de schaduw liggen. Bovendien verlengt de geïntegreerde actieve koeling de levensduur van het systeem.

Waarom SamenStromen?

  • 12+ jaar ervaring
  • 75.000 zonnepanelen geinstalleerd
  • 15.000 daken voorzien van zonne-energie
  • Klanten waarderen ons met een 4,9/5
  • We werken met lokale installateurs

Geld verdienen met je batterij?

Het kan nog slimmer. Met een dynamisch energiecontract laad je de batterij op met goedkope stroom en gebruik of verkoop je die wanneer de prijs goed is.

Contact opnemen

Even verder praten?

Vragen over thuisbatterijen voor jouw woning? Laat je gegevens achter en Hans neemt contact met je op.

Neem contact met mij op
Hans
Hans Drijfhout Adviseur thuisbatterijen T. 033 - 2087 555