• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Hee buur,

Je buur wil je deze webpagina laten lezen

Jouw buur oriënteert zich op zonnepanelen. En denkt dat jij misschien ook geïnteresseerd bent. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is duurzaam én bespaart je op termijn een hoop aan energiekosten. Dat geeft grip! Wij helpen je er graag bij.

Samenstromen met de buren

Wij nodigen je van harte uit samen met je buren op te trekken in de keuze voor zonnepanelen. Dat heeft flinke voordelen, want samen sta je sterker én ben je goedkoper uit. Wanneer jij samen met de buren kiest voor zonnepanelen, kunnen wij efficiënter werken, plannen en inkopen. En dat voordeel vloeit terug naar jou. Daarbij betekent samen ook gemak: je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. En het zorgt ook nog eens voor eenduidigheid. Wel zo mooi, dezelfde panelen op alle daken in de straat.

Heb je hier oren naar?

Dan nemen we graag contact met je op! We komen ons met alle plezier persoonlijk voorstellen en het concept verder toelichten. Al dan niet met de buren samen. Bij interesse bezoeken we jullie natuurlijk sowieso apart voor een advies op maat en een persoonlijke offerte. Want ieder huis is anders.

Wat zijn jouw gegevens?

Naam
Hidden
Hidden

Nog meer buren?

Zijn er nog andere buren waarvan jij weet of denkt dat ze openstaan voor zonnepanelen? Laat het ons weten! Wij zullen ze dan netjes, vanuit jouw naam, benaderen met informatie. Volledig vrijblijvend natuurlijk. Benader je hen liever eerst zelf? Dat kan ook! Laat het ons dan vooral weten als er meer mensen in de straat geïnteresseerd zijn.

Gegevens buren