• Persoonlijk advies
 • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
 • Betaal achteraf
 • Al 15.000 daken voorzien

Besparingscheck van jouw lokale installateur

 • Binnen 1 minuut je besparing zichtbaar
 • Eenvoudig offerte aanvragen
 • Service op maat
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

DHI Techniek is nu SamenStromen

met dezelfde betrouwbaarheid die je gewend bent!

Sinds de zomer van 2023 is DHI Techniek onderdeel geworden van SamenStromen.

 

Door onze handen ineen te slaan kunnen wij nóg betere service en kwaliteit bieden met de betrouwbaarheid van jouw lokale installateur van DHI Techniek.

 

Vragen? Of ben je nog niet zeker over het aanschaffen van zonnepanelen?

Met de betrouwbaarheid en expertise van DHI Techniek staat SamenStromen klaar om je te begeleiden bij deze overstap naar duurzaamheid. Kies daarom voor SamenStromen, want het opzetten van je eigen stroomvoorziening is eenvoudiger dan je denkt!

 

 • A-merk zonnepanelen
 • Eerlijk & persoonlijk advies
 • Betalen na installatie

Wie is SamenStromen?

Samen streven we ernaar om de wereld een stuk(je) beter te maken. De producten die wij leveren zijn afkomstig van organisaties die kwaliteit, mensenrechten en het milieu hoog in het vaandel hebben en hier actief aandacht aan besteden.

 

We willen samen optrekken met onze medewerkers en klanten en stap voor stap de uitdagingen die onze tijd met zich meebrengen, het hoofd bieden. We staan voor een goede omgang met elkaar en de wereld.

 

We doen wat we zeggen en staan voor: transparantie, kwaliteit en samen.
Meer weten over SamenStromen.

Specialist zonnepanelen SamenStromen

Nog geen zonnepanelen?

Met SamenStromen heb je jouw zonnepanelen eenvoudig geregeld. Wij helpen je in 3 stappen naar een duurzame toekomst.

 


 1. Plan een gratis adviesgesprek

 2. Betaal pas als de zonnepanelen liggen en jij helemaal tevreden bent

 3. Start met besparen op je energierekening


De zonnepanelen van SamenStromen

Met zonnepanelen kun je eenvoudig geld besparen. Je wekt zelf energie op, zodra de zon ook maar iets schijnt. Zo wordt je energierekening lager.

 

Wist je dat je de investering al binnen een paar jaar terugverdient? En dat er in veel gemeenten subsidie is voor zonnepanelen?

Gewoon vanuit Amersfoort zoals je gewend bent

We blijven in Amersfoort. Wel zo vertrouwd! 

SamenStromen is een lokaal bedrijf uit Amersfoort, net zoals je dat gewend bent van DHI Techniek. Je kunt ons vinden op de Siliciumweg 3, Amersfoort.
Samen zorgen we ervoor dat de aanschaf van zonnepanelen nóg laagdrempeliger wordt. We geloven er namelijk sterk in dat we de toekomst samen een stukje beter kunnen maken. En op deze drie manieren maken we dat wel heel makkelijk:

 

1 Voordeliger samen met je buren

Onze kosten zijn lager wanneer we meerdere huizen in dezelfde wijk tegelijkertijd van zonnepanelen kunnen voorzien. Van dat voordeel laten we jou profiteren. Dus kies je samen met een aantal buren uit je wijk voor zonnepanelen? Dan zijn je aanschafkosten lager en is je terugverdientijd korter.

 

2 Volledige ontzorging

Wij geven je persoonlijk advies over de beste zonnepanelen-oplossing op jouw dak. Daarna regelen we alles voor je: we plaatsen de zonnepanelen en installeren de omvormer. Ook het terugvragen van de btw hoef je zelf niet te doen. Dat doen wij. Net als het inrichten van de monitoring.

 

3 We blijven samen stromen

Met SamenStromen kies je voor een partij die van samenwerken houdt. We blijven graag betrokken. Wil je verder verduurzamen? Dan staan we voor je klaar om je te helpen. Ondertussen blijven wij onderzoeken hoe we je straks kunnen helpen met bijvoorbeeld een thuisbatterij.

Ervaren installateur van zonnepanelen

SamenStromen heeft al jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen. Wij helpen je bij het kopen en installeren jouw zonnepanelen snel en veilig.

 

De vraag naar zonnepanelen stijgt voortdurend. Door nu actie te ondernemen en zonnepanelen te kopen, profiteer je van de beschikbare ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Met het kopen van zonnepanelen, ga je voor een duurzame toekomst met schone energie. Daarnaast verlaag je jouw stroomrekening en houd je ieder jaar geld over.

 • Direct een lagere energierekening
 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Snelle en veilige plaatsing

Zonnepanelen van SamenStromen

SamenStromen werkt met verschillende soorten hoge kwaliteit zonnepanelen.

 

JinkoSolar

JinkoSolar is een van de grootste en meest innovatieve producenten van zonnepanelen ter wereld, en biedt een hoge mate van productkwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Sunpower Performance

Sunpower Performance panelen zijn ontworpen met shinglecellen. Hierdoor bieden ze maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden.

 

Sunpower Maxeon

Sunpower Maxeon is ontwikkeld om zoveel mogelijk energie op te wekken dankzij een ongeëvenaard rendement. Uitstekende prestaties bij hoge temperaturen en hogere energieopbrengst bij weinig licht, zoals ’s ochtends, ’s avonds en op bewolkte dagen.

 

REC

De REC zonnepanelen hebben en vermogensgarantie tot 92% na 25 jaar. Het is daarom ook niet voor niets in 2020, 2021 en 2022 de InterSolar Award gewonnen.

Bij SamenStromen maken we een positieve impact op de wereld. We streven samen naar een groene, zonnige toekomst.

Adviseur Samenstromen

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of waar twijfel je nog over?

Bart belt of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55