• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Slim je energie opslaan?

Kies voor de thuisbatterij 10 kWh

  • Volledig geïnstalleerde thuisbatterij
  • Batterijveiligheid getest
  • 15 jaar garantie
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

Thuisbatterij 10 kWh

Een thuisbatterij van 10 kWh helpt je om energie op te slaan en kosten te besparen.

Thuisbatterij 10 kWh: houd energie onder je eigen dak

Een thuisbatterij van 10 kWh biedt je de mogelijkheid om opgewekte zonne-energie efficiënt te gebruiken, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Door een thuisbatterij te installeren, sla je overtollige energie van je zonnepanelen op, zodat je deze kunt gebruiken tijdens de avonduren of momenten met hogere energieprijzen. Hierdoor maximaliseer je jouw zelf opgewekte stroom, verminder je afhankelijkheid van het energienet en bespaar je op je energierekening. Bij SamenStromen bieden we slimme energieoplossingen, waaronder hoogwaardige thuisbatterijen die je helpen om nog duurzamer en efficiënter met energie om te gaan.

  • Je bespaart geld door goedkope stroom op te slaan voor later
  • Je bent voorbereid op een leven na de salderingsregeling
  • Je hebt je eigen stroomvoorziening bij (toekomstige) stroomuitval

Kosten thuisbatterij 10 kWh

De Renon EBrick is het perfecte model van Renon. De stapelbare thuisbatterij van 10 kWh is eenvoudig uit te breiden door meerdere batterijen te combineren. Perfect voor huiseigenaren! De Renon wordt geleverd met 10 jaar garantie. De handige app geeft je real-time inzicht en geeft je de mogelijkheid om je batterijgebruik te monitoren. De kosten voor deze krachtige machines zijn toegankelijk. Je schaft al een Renon thuisbatterij aan vanaf €2695.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij van 10 kWh?

Een thuisbatterij 10 kWh is een ideale keuze voor huishoudens met zonnepanelen die meer controle willen over hun energieverbruik. Deze batterij biedt voldoende capaciteit om een groot deel van de dagelijkse energiebehoefte op te slaan, waardoor je minder energie van het net hoeft af te nemen. Dit is nu al enorm interessant met het oog op de afbouw van de salderingsregeling.

Met een batterij van 10 kWh kun je bovendien de energie gebruiken wanneer de stroomprijzen pieken, wat extra kostenbesparing oplevert. Deze balans tussen opslagcapaciteit en prijs maakt de 10 kWh batterij een populaire keuze voor gezinnen die zowel duurzaamheid als kostenbesparing hoog in het vaandel hebben staan.

Informatie thuisbatterij

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

Voordelen van een thuisbatterij van 10 kWh

Een thuisbatterij van 10 kWh biedt verschillende voordelen voor huishoudens die streven naar energieonafhankelijkheid en kostenbesparing. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 

  • Maximaliseer eigen energiegebruik: Met een thuisbatterij van 10 kWh kun je je eigen energieverbruik verhogen van 30% (zonder batterij) naar wel 60-80%. Hierdoor word je minder afhankelijk van het energienet, wat je helpt om op lange termijn te besparen op je energierekening. Door deze energie te gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt of tijdens piekuren, benut je jouw energie optimaal.
  • Back-up bij stroomuitval: Een thuisbatterij fungeert ook als noodvoorziening wanneer het net uitvalt. Dit biedt extra gemoedsrust, vooral in regio’s waar stroomuitval vaker voorkomt.
  • Kostenbesparing: Door de energie die je zelf opwekt ook daadwerkelijk zelf te gebruiken, profiteer je van lagere energiekosten. Je hoeft minder energie van het net te kopen, vooral tijdens piekmomenten waarop elektriciteit duurder is. Door slim gebruik van je opgeslagen energie kan je batterij zichzelf op de lange termijn terugverdienen.
  • Duurzaamheid: Door minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen en het energienet, draag je direct bij aan een lagere CO₂-uitstoot. Het gebruik van hernieuwbare energiebronnen wordt steeds belangrijker in de strijd tegen klimaatverandering, en een thuisbatterij speelt daarin een cruciale rol.

Overweeg je een thuisbatterij van 10 kWh?

Als je overweegt om een thuisbatterij van 10 kWh aan te schaffen, is het belangrijk om je energiebehoefte goed in kaart te brengen. Huishoudens met zonnepanelen, een elektrische auto of een warmtepomp hebben vaak het meeste baat bij een batterij van deze grootte. De mogelijkheid om energie op te slaan en op een later moment te gebruiken, maakt je onafhankelijker van het energienet, wat vooral financieel voordelig is wanneer de salderingsregeling afgebouwd wordt.

 

Bij SamenStromen bieden we niet alleen deskundig advies, maar ook een breed assortiment aan thuisbatterijen die passen bij jouw specifieke behoeften. Samen zorgen we ervoor dat je het maximale haalt uit je duurzame energie.

Meer weten?

Wil je graag een plan op maat of een offerte? We helpen je graag.

Meer info
Zonnepanelen plaatsen

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of heb je vragen?

We bellen je graag of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Bart Bartelds Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55