• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Bespaarcheck

Bereken wat jij kan besparen

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden

DHI Techniek is nu SamenStromen

met dezelfde betrouwbaarheid die je gewend bent

dhi techniek logo

Sinds de zomer van 2023 is DHI Techniek onderdeel geworden van SamenStromen. En daarmee ging DHI Techniek ook verder onder de naam SamenStromen. Dat is goed nieuws voor jou – en dat lichten we graag toe!

 

We blijven gewoon in de buurt

DHI Techniek is een bekende naam in Amersfoort. Daar heeft het lokale karakter, met vertrouwde gezichten, aan bijgedragen. Dat lokale karakter blijf je merken. Zo zijn we nog steeds gevestigd in Amersfoort en zijn de lijnen kort, zoals je die van ons gewend bent. Ook komen onze monteurs en installateurs allemaal uit de buurt.

Adviesgesprek energieplan

Voordelen van SamenStromen

Naast de kracht van een lokale partij zijn er veel voordelen te noemen om onderdeel te worden van een grote partij zoals SamenStromen. We staan sterker, hebben meer slagkracht, kunnen scherper inkopen en dus concurrerend blijven, hebben nog meer kennis en we kunnen bepaalde zaken overkoepelend organiseren zoals marketing, administratie, IT en inkoop. Hierdoor kunnen we in onze vestiging meer tijd besteden aan onze klanten.

 

Laat het nu ook nog eens enorm klikken met de verschillende partijen binnen SamenStromen! We hebben een fijne samenwerking en we groeien samen naar nog betere oplossingen en dienstverlening. Al met al een winst voor ons, maar vooral een winst voor onze klanten.

Wat betekent dit voor jou?

Voor jou betekent dit dat we voor je klaarstaan met een groter productaanbod. Naast zonnepanelen bieden we nu ook thuisbatterijen, laadpalen en dynamische energiecontracten. Hierover geven we een volledig en toekomstbestendig advies op maat in een energieplan.

 

Energieplan

In een energieplan geven we advies over het verduurzamen van jouw woning. Helemaal afgestemd op jouw wensen, behoeften en budget. Dit stellen we geheel gratis en vrijblijvend op. Waarom? Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een eerlijk en compleet advies over verduurzaming. Zonder meteen ergens aan vast te zitten.

Fijne, zeer goede ervaring. Voor een offerte komen ze persoonlijk langs, daar kan je goed overleggen over wat je wilt en je een beeld vormen over de mogelijkheden. Offerte daarna snel binnen. Als je daarna nog dingen wilt wijzigen aan de offerte is dat ook snel geregeld zonder problemen. Alles is netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Zelfs 5 a 6 maanden eerder dan aangegeven omdat er nog een plekje vrij was!

Contact opnemen

Weten wat jij kunt besparen? Of heb je vragen?

We bellen je graag of komt bij je langs voor advies op maat. Elk huis is tenslotte anders.

Neem contact op
Hans
Hans Drijfhout Adviseur SamenStromen T. 033 208 75 55