• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken op je dak
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Zakelijk zonnepanelen

  • Binnen 4 tot 6 weken op jouw bedrijfsdak
  • Geen extra werk, wij regelen zelfs subsidies
  • Goed voor het bedrijf, goed voor het milieu
Vraag vandaag aan

Onze oplossing voor netcongestie

Wat is netcongestie?

Netcongestie betekent dat er in bepaalde gebieden in Nederland geen stroom vanuit zonnepanelen aan het net geleverd mag worden (er mag niet worden gesaldeerd). Dit komt doordat het net in die regio te zwaar belast is. Dit is nadelig voor jou als ondernemer, maar SamenStromen heeft een oplossing!

 

SamenStromen heeft de oplossing!

Met een grootgebruiker aansluiting mag je in het congestiegebied niet terug leveren aan het net. Maar dat kan wel met een kleingebruikers aansluiting. En daar liggen kansen.

 

Hoe doen we dat?

Allereerst verlagen we de aansluitwaarde naar 3x80A – de grootste kleingebruikers aansluiting. Dat betekent dat je mag terug leveren en dus ook salderen. Daarbij plaatsen we een energieopslagsysteem om het tekort aan stroom tijdens piekmomenten op te vangen. Aangestuurd door slimme software.

Wat zijn de voordelen?

  • Je komt in aanmerking voor EIA, KIA en ISDE subsidies
  • Je produceert groene energie! Dit draagt bij aan je MVO doelstellingen.
  • Je bespaart direct aanzienlijk op je energiekosten
  • Met dit systeem zijn de vastrechtkosten per jaar lager

Grip op je kosten

Met je energieopslagsysteem en een flexibel energiecontract kun je bij lage tarieven elektriciteit inkopen voor eigen gebruik of verkopen bij hoge kWh prijzen.

 

Doordat je precies weet hoeveel je opwekt en verbruikt heb je grip op je kosten. Hiermee wordt je een stuk onafhankelijker van de energieleveranciers en overheid.

 

Kun je niet terug naar 3 x 80A? Dan helpen wij je door zonnepanelen te installeren voor eigen gebruik zodat je niet terug levert aan het energienet. Vraag één van onze adviseurs wat de beste oplossing is.

 

Benieuwd naar de business case voor jouw pand? Bel of mail ons, wij helpen je graag verder.

adviseur

Fiscale aftrek of ISDE subsidie?

In sommige situaties is een fiscale aftrek interessanter dan de ISDE subsidie. Wij rekenen dit graag voor u uit. Wij geven u graag advies over zakelijk zonnepanelen aanschaffen. Van advies en financiering tot installatie en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een systeem wat optimaal functioneert en blijft functioneren.

 

Vragen of twijfels omtrent subsidie op uw bedrijfspand? Neem contact met ons op! Onze adviseur helpt u graag! Neem contact met ons op via 055 – 2034 170 of klik hier om een aanvraag te doen.

Vraag gratis zakelijk advies aan

We komen graag vrijblijvend bij je langs om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele onzekerheden weg te nemen.

Bas van der Wal
Directeur SamenStromen Apeldoorn
T. 055 203 41 70

Naam(Vereist)
Hidden
Hidden