• Persoonlijk advies
  • Binnen 4-6 weken geïnstalleerd
  • Betaal achteraf
  • Al 15.000 daken voorzien

Netcongestie

Jouw bedrijf verduurzamen

Wij zijn SamenStromen en samen met jou zetten we de stap naar een duurzame toekomst.

Verduurzamen van jouw bedrijf

Veel bedrijven in Nederland willen en moeten verduurzamen, maar dat is vanwege netcongestie niet altijd makkelijk. Doordat ons elektriciteitsnet de maximale capaciteit heeft bereikt, wordt het een steeds grotere uitdaging om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Daarnaast wordt het gebruik van, en de vraag naar energie steeds groter, waardoor de energiezekerheid steeds minder wordt. Maar wat kun je dan doen als je jouw bedrijf toch wilt verduurzamen? Wij begrijpen de obstakels en hebben dan ook dé oplossingen om jouw bedrijf op weg te helpen.

De uitdagingen van netcongestie

Netcongestie brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee voor ondernemingen die streven naar verduurzaming. Wanneer je als bedrijf geconfronteerd wordt met beperkingen in de beschikbare netcapaciteit, kan dit verdere uitbreiding in de weg staan door de onmogelijkheid van nieuwe aansluitingen of het leveren van onvoldoende energie. 

 

Onze energieopslag oplossingen helpen je niet alleen om energie te bewaren voor wanneer je het echt nodig hebt, maar zorgen er ook voor dat je minder afhankelijk bent van piektijden op het net. Meer controle, minder stress en een lagere energierekening. Weten hoe dit jou kan helpen? Neem contact op met ons en we maken een persoonlijk voorstel op maat.